Ζαχαράκη: Να μην γίνει άρον άρον η προανακριτική

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ζήτησε πλήρη εξέταση της υπόθεσης αφήνοντας αιχμές για τους χειρισμούς του Παναγιώτη Κουρουμπλή την περίοδο 2015-16

"Θα ζητήσουμε να μην γίνει μια άρον άρον προανακριτική επιτροπή, αλλά να εξεταστούν οι μάρτυρες μαζί με τα πολιτικά πρόσωπα, να συζητηθούν τα πάντα και η ίδια η Νέα Δημοκρατία έχει δηλώσει να αναζητηθούν ευθύνες για τη μη έκδοση τιμών το 2015-2016 από τον κ. Κουρουμπλή” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.

Πρόσθεσε, όσον αφορά στις ευθύνες που μπορεί να έχει ο κ. Κουρουμπλής, πως “για το γεγονός ότι δεν εκδόθηκε δελτίο τιμών για το 2015 και το 2016, πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες γιατί αυτό το βάρος πέφτει στον πολίτη. Υπάρχει περιορισμός στην κρατική δαπάνη και η μη έκδοση τιμών έγινε με το επιχείρημα ότι υπήρχε διαπραγμάτευση με την τρόικα”.

Σημείωσε ότι “αυτό που συντελείται είναι μια επικράτηση του παραλόγου διότι αν πράγματι όλον αυτόν τον καιρό συγκεντρώνονται στοιχεία για ένα υπαρκτό σκάνδαλο, αν έχει να κάνει με χρηματισμό παραγόντων, εγώ θα έλεγα ότι αυτή η διαδικασία που ακολουθήθηκε μας πάει στην αντίπερα όχθη, δεν μας κάνει πιο σοφούς”.

Εν κατακλείδι, η κ. Ζαχαράκη αναρωτήθηκε, “γιατί παραμένουν τα προϊόντα της Novartis μέσα στις λίστες και γιατί κερδοφορεί περισσότερο η συγκεκριμένη εταιρία, σε σχέση με το 2014”;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis, Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE: