Άδωνις Φαρσάλων, Μάξιμου απόντος

Κηδεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού Ευάγγελου Μπασιάκου από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Θήβα την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017. Ο Ευάγγελος Μπασιάκος πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 63 ετών την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Κηδεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού Ευάγγελου Μπασιάκου από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Θήβα την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017. Ο Ευάγγελος Μπασιάκος πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 63 ετών την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Την πίτα της τοπικής της ΝΔ στα Φάρσαλα έκοψε πρόσφατα ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, που στο μοίρασμα των περιφερειών ανά τομεάρχες έχει αναλάβει τη Θεσσαλία. Στον κάμπο όμως σχολιάστηκε η απουσία του βουλευτή Λάρισας Μάξιμου Χαρακόπουλου από την εκδήλωση. Ο “Μαντ Μαξ” επικαλέστηκε ότι είχε κάποια υποχρέωση και όντως μπορεί να είχε. Αλλά στη Λάρισα είναι κοινό μυστικό ότι ο μεν Άδωνις έχει φιλίες με τον Αστέριο Ροντούλη και θέλει να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο δε Μάξιμος τα έχει σπάσει με το Ροντούλη και ως εκ τούτου τα έχει και με το Γεωργιάδη. Βέβαια αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο Ροντούλης έχει τσακωθεί με όλους τους νεοδημοκράτες σε Τύρναβο και Λάρισα. Με άλλα λόγια, χαμός θα γίνει στον κάμπο.

ADVERTISING

SHARE: