Απίστευτο: Τραμπούκοι απείλησαν το Γάκη και τη Βαγενά: 'Θα σας φάμε με κονσερβοκούτια'

Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής Περιφερειών για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Περίοδος 2015-2019), από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας,  Απόστολο Τζιτζικώστας, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής Περιφερειών για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Περίοδος 2015-2019), από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστας, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που καταγγέλλεται ότι συνέβη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στην ολομέλεια για την υπόθεση Νovartis: Ομάδα τραμπούκων, που υποστήριξαν μάλιστα ότι ανήκουν στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, προπηλάκισαν το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη (στο περιστατικό παρουσα ήταν και η Άννα Βαγενά) στο εντευκτήριο της Βουλής. Απείλησαν δε το βουλευτή: "Θα σας φάμε με κονσερβοκούτια. Σας θάψαμε μία φορά στο Γράμμο και θα σας ξαναθάψουμε" και συνέχισαν μέχρι που επενέβη η φρουρά της Βουλής και τους απομάκρυνε. Μάλιστα ο Γακής ζήτησε τα στοιχεία των εν λόγω ατόμων από τη φρουρά της Βουλής.

ADVERTISING

SHARE: