Ένταση για το "Άει στο διάολο" της Τασίας

Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης,για την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της δωροληψίας και δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην πρόταση, από τους :1) Αντώνιο Σαμαρά, 2) Παναγιώτη Πικραμμένο, 3) Δημήτριο Αβραμόπουλο, 4) Ανδρέα Λοβέρδο, 5) Ανδρέα Λυκουρέντζο, 6) Μάριο Σαλμά, 7) Σπυρίδωνα - Άδωνι  Γεωργιάδη, 8) Ιωάννη Στουρνάρα, 9) Ευάγγελο Βενιζέλο, 10) Γεώργιο Κουτρουμάνη. (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης,για την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της δωροληψίας και δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην πρόταση, από τους :1) Αντώνιο Σαμαρά, 2) Παναγιώτη Πικραμμένο, 3) Δημήτριο Αβραμόπουλο, 4) Ανδρέα Λοβέρδο, 5) Ανδρέα Λυκουρέντζο, 6) Μάριο Σαλμά, 7) Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη, 8) Ιωάννη Στουρνάρα, 9) Ευάγγελο Βενιζέλο, 10) Γεώργιο Κουτρουμάνη. (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ένταση προκάλεσε στη Βουλή η φράση "άι στο διάολο" που ακούστηκε σε διάλογο του βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου με την προεδρεύουσα της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου. Ο κ. Αθανασίου ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού και όταν δεν του δόθηκε, όπως καταγράφεται στα πρακτικά, ακούστηκε η επίμαχη φράση, η οποία αποδίδεται στην Τασία Χριστοδουλοπούλου.Ο Νίκος Δένδιας, παίρνοντας τον λόγο ανάφερε χαρακτηριστικά: "Στα πρακτικά της Βουλής αναφέρεται ότι μετά την άρνηση να μιλήσει ο κ.Αθανασίου ειπώθηκε "αει στο διάολο". Δικαιούμαστε αναφορά επί προσωπικού", και διάβασε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τα πρακτικά. Παίρνοντας τον λόγο, η πρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως αυτό είναι αγένεια και απαράδεκτο, ενώ ζήτησε να διαγραφεί η πρόταση από τα πρακτικά.

ADVERTISING

SHARE: