Η Ζωή και οι άλλοι

Έναρξη εργασιών της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους με ανοικτή εκδήλωση στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το Σ¨αββατο 5 Νοεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Έναρξη εργασιών της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους με ανοικτή εκδήλωση στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το Σ¨αββατο 5 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Ζυμώσεις γίνονται και στο χώρο εξ αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, που διεκδικεί να εκφράσει την αντιμνημονιακή ψήφο. Κυκλοφορούν μάλιστα και διάφορα... κουφά, όπως ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συνεργαστεί με το ΚΚΕ. Αυτό δεν είναι βέβαια καθόλου πιθανό να συμβεί, αλλά η Πλεύση Ελευθερίας προφανώς αναζητεί συνεργασίες για να φτιάξει αντιμνημονιακό... στόλο και να μπει στο κοινοβουλευτικό λιμάνι. Η Κωνσταντοπούλου πάντως έχει σκοτωθεί δημόσια με τη Δέσποινα Κουτσούμπα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο οποίος ΑΝΤΑΡΣΥΑ έτσι κι αλλιώς φλερτάρει καταρχήν σε συνδικαλιστικό επίπεδο με κινήσεις πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Τάσος Κορωνάκης και η Ηρώ Διώτη. Πληροφορούμεθα επίσης ότι παρά τις μεταξύ τους διαχύσεις κατά την παρουσίαση του βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη, Ζωή και Γιάνης (Βαρουφάκης φυσικά) δεν προβλέπεται να συνεργαστούν.

ADVERTISING

SHARE: