Καυγάδες για το χρόνο ομιλίας και απειλές για φυλακή

Ο βουελυτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην συζήτηση των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Διανομή Κοινωνικού Μερίσματος και άλλες διατάξεις" στην Ολομέλεια της Βουλής την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο βουελυτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην συζήτηση των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Διανομή Κοινωνικού Μερίσματος και άλλες διατάξεις" στην Ολομέλεια της Βουλής την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, καθώς η ομιλία του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη συζήτηση για τη Novartis ξεπέρασε κατά πολύ τον προβλεπόμενο χρόνο. "Θα μιλήσω διπλάσιο χρόνο από τον Πολάκη" ήταν η απάντηση του κ. Βενιζέλου στην παραίνεση του κ. Βούτση να συντομεύει, καθώς ήδη η διαδικασία της συζήτησης έχει "ξεφύγει" από τον αρχικό προγραμματισμό. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας όμως δέχθηκε την επίθεση και του Άδωνι Γεωργιάδη, επειδή στην ομιλία του είπε ότι ο κόσμος στα καφενεία τον ρωτά πότε θα μπει επιτέλους κάποιος φυλακή για την υπόθεση Novartis. "Με θωρείς που σε θωρώ Πολάκη; Εσύ ονειρεύεσαι ότι θα με βάλεις φυλακή, αλλά εγώ θα σε βάλω" απείλησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με το γνωστό του στυλ και έχοντας ανέβει αρκετές... οκτάβες.

ADVERTISING

SHARE: