Ο αμετακίνητος Βασιλειάδης

Κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα "Ευρωπαϊκές Πολιτικές για την άθληση και την ηθική/δεοντολογία στον αθλητισμό. Η συμβολή της Ελλάδας και το πλαίσιο ανάληψης δράσεων" ,ενημέρωση από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη,Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
Κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα "Ευρωπαϊκές Πολιτικές για την άθληση και την ηθική/δεοντολογία στον αθλητισμό. Η συμβολή της Ελλάδας και το πλαίσιο ανάληψης δράσεων" ,ενημέρωση από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη,Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης) EUROKINISSI

Όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ανακοίνωσε ότι ο Κωνσταντίνος Στρατής αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, πολλοί έσπευσαν να προεξοφλήσουν ότι άνοιξε η πόρτα της εξόδου για τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πηγές του Μεγάρου Μαξίμου διευκρίνιζαν πως από το υπουργείο Πολιτισμού δεν φεύγει κανένας -αντιθέτως, προστίθεται ο Κωνσταντίνος Στρατής που... ξέρει τα κατατόπια: είναι μόνιμος υπάλληλος του υπουργείου, αρχαιολόγος και υπήρξε διευθυντής του γραφείου του Αριστείδη Μπαλτά όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός Πολιτισμού.

ADVERTISING

SHARE: