Ο Μπακογιάννης παραδέχθηκε ότι έχει καπνίσει χασίς

Κοινή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016. Αντικείμενο της κοινής συνεδρίασης των ηγεσιών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση και η αναζήτηση από κοινού λύσεων.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Κοινή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016. Αντικείμενο της κοινής συνεδρίασης των ηγεσιών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση και η αναζήτηση από κοινού λύσεων. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Το ότι έχει καπνίσει χασίς παραδέχθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον Τσολιά της Ελληνοφρένειας. Χαριτολογώντας, δε, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δεν δίστασε να πει ότι έχει αισθανθεί μερικές φορές την ανάγκη να το κάνει στα οικογενειακά τραπέζια! Ίσως να ήταν τότε που -όπως είπε- η γιαγιά του η Μαρίκα τον έδιωξε απ' το τραπέζι ως κομμουνιστή. Πάντως ήταν πολύ προχωρημένη δήλωση για τα ελληνικά δεδομένα. Αλλά εδώ κοτζάμ Κλίντον το είχε παραδεχθεί.

ADVERTISING

SHARE: