Ο Βαρεμένος έκλεισε το μικρόφωνο του Άδωνι, αφού επέμεινε να μιλά

Ενημλερωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής απο τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015. Η συνεδρίαση πραγματοποίηθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Ενημλερωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής απο τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015. Η συνεδρίαση πραγματοποίηθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Νέο θερμό επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστή και πάλι τον Άδωνι Γεωργιάδη. Όταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος πήρε το λόγο για να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που χαρακτήρισε καθυστερημένη την αποπομπή της Ράνιας Αντωνοπούλου και αναρωτήθηκε πόσες ημέρες θα πάρει στον πρόεδρο της ΝΔ για να αποπέμψει τον αντιπρόεδρο του κόμματος για την υπόθεση Novartis, ο Άδωνις άρχισε να φωνάζει και να ζητά το λόγο επί προσωπικού. Πλην όμως άρχισε να μιλά γενικώς για την υπόθεση Novartis με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος να του κάνει παρατήρηση και επειδή ο Άδωνις δε σταματούσε να μιλά, τελικά του έκλεισε το μικρόφωνο.

ADVERTISING

SHARE: