«Εκδικητής»: Πως μπορείς να μεταμορφώσεις έναν ήσυχο άνθρωπο, σε θηρίο

Jackie Chan as Quan in THE FOREIGNER
Jackie Chan as Quan in THE FOREIGNER COURTESY OF STXFILMS

Ο σκηνοθέτης του “Casino Royale” μας χαρίζει την περιπέτεια της χρονιάς!

Ήταν ένας φιλήσυχος, ταπεινός επιχειρηματίας στην Chinatown του Λονδίνου.

Του είχε μείνει ένας άνθρωπος στον κόσμο να αγαπάει, η κόρη του. Ένα «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα θα την πάρει από κοντά του και, πλέον, τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Όχι μόνο γιατί το παρελθόν που κρύβει είναι πολύ πιο σκοτεινό απ’ ότι φανταζόμασταν, αλλά και γιατί δεν πρόκειται για οποιονδήποτε άνθρωπο: μιλάμε για τον Τζάκι Τσαν!

Φυσικά, έχουμε δει τον αρτίστα των πολεμικών τεχνών να μοιράζει… πόνο σε δεκάδες ταινίες στο παρελθόν, αλλά εδώ, βρίσκει αντίπαλο δέος στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που τον έχουμε συνηθίσει να σκοτώνει… κομψά. Το όνομα του; Μπρόσναν. Πιρς Μπρόσναν. Δύο διαφορετικές σχολές δράσης συναντώνται σε ένα περιπετειώδες υπερθέαμα εκδικητικής μανίας που τα έχει όλα: τρομοκρατία, συνωμοσίες, κυβερνητικά μυστικά και άφθονο πιστολίδι!

Pierce Brosnan as Hennessy at the Farmhouse gate in THE FOREIGNER

Ο «Εκδικητής» είναι μια περιπέτεια μπολιασμένη με στοιχεία πολιτικού θρίλερ, που σηματοδοτεί την επιστροφή δύο θρύλων. Είναι πραγματική απόλαυση να βλέπεις τον Τζάκι Τσαν να συνεχίζει να αψηφά τους νόμους της βαρύτητας και τον Πιρς Μπρόσναν να παραμένει τόσο ακούραστα cool και να δολοφονεί «με το γάντι».

Σε αυτή την τιτανομαχία, ποιος θα βγει νικητής;

(Left to Right) Jackie Chan as Quan and Pierce Brosnan as Hennessy in hotel suite in THE FOREIGNER

Εκδικητής: 12 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon

Δείτε το trailer:

ADVERTISING

SHARE: