Η Αρλέτα ήταν μια μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα

ΗΡΩΔΕΙΟ.ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ .ΑΡΛΕΤΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΗΡΩΔΕΙΟ.ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ .ΑΡΛΕΤΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην Αρλέτα έκανε η εκπομπή Πεζοί στον αέρα στο Ραδιόφωνο 24/7

Ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην Αρλέτα έκανε η εκπομπή Πεζοί στον αέρα στο Ραδιόφωνο 24/7 με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και τη Φωτεινή Λαμπρίδη. Μίλησαν τα καλλιτεχνικά της παιδιά ο Γιώργης Χριστοδούλου και η Σάννυ Μπαλτζή αλλά και ο Λάκης Παπαδόπουλος, δημιουργός δύο δίσκων της Αρλέτας.

Ιστορίες για τη Σερενάτα, το "Έρχεται κρύο" στο άκουσμα του οποίου η Αρλέτα ερωτεύτηκε τη μουσική του Παπαδόπουλου. Ιστορίες για τα αγαπημένα της Εξάρχεια, για τον τρόπο που αγκάλιασε τους δύο νέους δημιουργούς για τη στιγμή που δάκρυσε επί σκηνής τραγουδώντας παρέα με τον Γιώργη Χριστοδούλου μετά τις περιπέτειες της με την υγεία της.

"Στο εξωτερικό έχουν καλλιτέχνες χαμηλόφωνους , εδώ είχαμε μόνο την Αρλέτα. Αυτή τη νεράιδα. Θα εκτιμηθεί περισσότερο όσο περνούν τα χρόνια" είπε ο Λάκης Παπαδόπουλος. "Για μένα το ελληνικό τραγούδι είναι από τη μία όλοι, κι από την άλλη η Αρλέτα" είπε ο Γιώργης Χριστοδούλου λίγο πριν περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο η τραγουδοποιός έγραφε τους στίχους της. "Θα μου λείψουν οι συζητήσεις μας και όσα μου έμαθε" πρόσθεσε η Σάννυ Μπαλτζή η οποία υπογράφει τους στίχους που μελοποίησε ο Λάκης Παπαδόπουλος και ερμηνεύει η Αρλέτα. Έμελε να είναι το τελευταίο της cd που θα κυκλοφορήσει σύντομα, με την ίδια απούσα.

ADVERTISING

SHARE: