Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει γυρίσματα στην Ακρόπολη – Το αίτημα στο ΚΑΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει γυρίσματα στην Ακρόπολη – Το αίτημα στο ΚΑΣ
Ο βράχος της Ακρόπολης Eurokinissi

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Τρίτη για να αποφασίσει - μεταξύ άλλων - αν θα χορηγήσει άδεια στη Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να κάνει... γύρισμα στην Ακρόπολη

Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό Superfoods αποτελούν μια πρώτη ευκαιρία για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να γνωρίσουν την… Αθήνα. Όχι από κοντά (σ.σ.: δεν θα ταξιδέψουν οπαδοί της ισπανικής ομάδας) αλλά μέσω του επίσημου καναλιού του ισπανικού συλλόγου.

Η Real Madrid TV έκανε αίτημα στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο προκειμένου να κάνει γυρίσματα στην Ακρόπολη στο διάστημα από τις 17 έως τις 19 Απριλίου, με σκοπό να παρουσιάσει το πιο διάσημο αξιοθέατο της χώρας -στο περιθώριο των μονομαχιών με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Το ενδιαφέρον των “μερένγκες” είναι μεγάλο, κάτι που επιβεβαιώνεται από την τηλεοπτική παραγωγή που θέλουν να κάνουν στην Ακρόπολη, με το ΚΑΣ να συνεδριάζει την Τρίτη (ανήμερα δηλαδή της πρώτης αναμέτρησης) προκειμένου να αποφασίσει.

Όπως αναφέρεται στην ημερήσια διάταξη της Παρασκευής 13 Απριλίου, το ΚΑΣ θα συνεδριάσει -εκτός των άλλων- για: “Έγκριση ή μη αιτήματος του ισπανικού συνεργείου “Real Madrid TV” για χορήγηση άδειας κινηματογράφησης, διάρκειας τριών ωρών, στην Ακρόπολη, από 17 έως 19 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο της τηλεοπτικής κάλυψης αγώνων μπάσκετ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα