Jazz Alert: Η Τεχνόπολη ψάχνει το επόμενο μεγάλο μουσικό συγκρότημα

Jazz Alert: Η Τεχνόπολη ψάχνει το επόμενο μεγάλο μουσικό συγκρότημα

Το 18ο Athens Technopolis Jazz Festival έρχεται μαζί με έναν μεγάλο διαγωνισμό και μέχρι τις 16 Μαρτίου δέχεται αιτήσεις.

Are you ready to jazz? Μία ερώτηση, πολλές διαφορετικές εκδηλώσεις. Τον Ιούνιο που μας έρχεται, η Τεχνόπολη για 18η χρονιά μας μυεί στον κόσμο της jazz.    

Το Φεστιβάλ που έκανε την πόλη να χορεύει στους ρυθμούς της jazz και να εξοικειώνεται με ένα είδος μουσικής αρκετά παρεξηγημένο (με πάρα πολλούς υποστηρικτές) κλείνει φέτος 18 χρόνια διοργάνωσης. Και είναι πολύ χαρούμενο γι αυτό. Γιατί φέτος, περνάει στο στάδιο της ενηλικίωσης και γιατί μαζί του, θέλει να πάρει και τους μουσικούς που πραγματικά αξίζουν μία θέση στον ήλιο της jazz μουσικής σκηνής.

Από τα διάφορα events που προγραμματίζονται να παρουσιαστούν από το 4 έως τις 10 Ιουνίου στο χώρο της Τεχνόπολης, ο διαγωνισμός για την ανάδειξη ελληνικών μουσικών συγκροτημάτων, ξεχωρίζει. Ο λόγος; Απλός και πάρα πολύ καλός: Τα συγκροτήματα που πιστεύουν στη δύναμη της jazz μουσικής τους θα έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν στη σκηνή και να αποδείξουν το ταλέντο τους. Καθόλου άσχημο δηλαδή.

 

Σε περίπτωση που αυτή η τελευταία γραμμή από πάνω σε ενθουσίασε τόσο ώστε να έχεις ήδη πάρει τηλέφωνο τα άτομα της μπάντας σου να τα ενημερώσεις, τότε πριν ευχηθούμε καλή επιτυχία, να τονίσουμε ότι οι αιτήσεις στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 16 Μαρτίου.

Τώρα, ναι, μπορούμε να ευχηθούμε ‘καλή επιτυχία’! Και να προσθέσουμε και το χάσταγκ του Φεστιβάλ #JazzBeThere

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα