Ο δήμος Αθηναίων τίμησε τον Μίκη Θεοδωράκη

Συναυλία προς τιμή του μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, στην οποία τραγούδησε η Πέγκυ Ζήνα μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" και τους τραγουδιστές Παναγιώτη Πετράκη και Παναγιώτη Καραδημήτρη την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016, στην Τρίπολη.
(EUROKINISSI)
Συναυλία προς τιμή του μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, στην οποία τραγούδησε η Πέγκυ Ζήνα μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" και τους τραγουδιστές Παναγιώτη Πετράκη και Παναγιώτη Καραδημήτρη την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016, στην Τρίπολη. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης τίμησε με το με το βραβείο θεάτρου για την προσφορά του τον Μίκη Θεοδωράκη

Το μεγάλο βραβείο θεάτρου παρέδωσε στον Μίκη Θεοδωράκη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, τιμώντας την 70χρονη προσφορά και διαδρομή του, στη μουσική και τον πολιτισμό.

Ο κ. Καμίνης επισκέφθηκε σήμερα τον κ. Θεοδωράκη στο σπίτι του και παρέδωσε στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη το μεγάλο βραβείο θεάτρου της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών. Η συνάντηση κράτησε πάνω από μιάμιση ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Μίκης Θεοδωράκης, με τον γνωστό γλαφυρό του τρόπο, διηγήθηκε γνωστά και άγνωστα γεγονότα που σημάδεψαν τα ελληνικά μουσικά και θεατρικά δρώμενα, πρόσωπα που επηρέασαν την πορεία του, καθώς και το παράλληλο ενδιαφέρον του για τα πολιτικά πράγματα.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ADVERTISING

SHARE: