“Πράσινο φως” από το ΚΑΣ για γυρίσματα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ακρόπολη

“Πράσινο φως” από το ΚΑΣ για γυρίσματα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ακρόπολη
Athens Commemorates the 71st Anniversary of its Liberation from Nazi Occupation on Oct. 12, 2016 / 12 , 2016 Alexandros Michailidis / SOOC

Τα γυρίσματα θα έχουν συνολική διάρκεια τρεις ώρες και θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της τηλεοπτικής κάλυψης αγώνων μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης

«Πράσινο φως» άναψε ομόφωνα το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) στο αίτημα του συνεργείου «Real Madrid TV» για άδεια κινηματογράφησης στην Ακρόπολη, στο πλαίσιο της τηλεοπτικής κάλυψης αγώνων μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης.

Το αίτημα αφορά άδεια κινηματογράφησης, διάρκειας τριών ωρών, στον Ιερό Βράχο, από σήμερα έως και την Πέμπτη, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ, στο περιθώριο των play- off της Euroleague μπάσκετ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης (ο πρώτος αγώνας θα γίνει σήμερα, την Πέμπτη θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ο δεύτερος).

Στο ιερό βράχο θα ανεβούν, σε ώρες επισκέψιμες, μαζί με το κοινό, μόνο ένας παρουσιαστής και δυο κάμεραμεν για απλές λήψεις του μνημείου. Κανένας παίκτης της «βασίλισσας» δεν θα ανηφορίσει στο βράχο για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ. Εξάλλου, οι λήψεις δεν συνιστούν παρά υπόθεση ρουτίνας για τη Real Madrid, η οποία πάντα κινηματογραφεί το βασικό αξιοθέατο της χώρας που επισκέπτεται για αγώνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα