Στην Αμφίπολη η Λυδία Κονιόρδου

Στην Αμφίπολη η Λυδία Κονιόρδου

Η επίσκεψη της υπουργού στην Αμφίπολη καταδεικνύει "τη βούληση της κυβέρνησης για τη συνέχιση της ανασκαφής και την διαμόρφωση του χώρου ώστε να γίνει επισκέψιμος" αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

Στον Τύμβο Καστά και τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης μεταβαίνει σήμερα, Πέμπτη, η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 14ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου.

«Η έλευσή της (κυρίας Κονιόρδου) καταδεικνύει με τρόπο σαφή και αδιαμφισβήτητο την βούληση της κυβέρνησης για τη συνέχιση της ανασκαφής και την  διαμόρφωση του χώρου ώστε να γίνει επισκέψιμο αυτό το πολύ σπουδαίο μνημείο» υποστηρίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ.

Την υπουργό Πολιτισμού θα συνοδεύσει ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και η γενική γραμματέας του ΥΠΠΟ, Μαρία Ανδρεαδάκη- Βλαζάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα. Κονιόρδου θα ξεναγηθεί αρχικά στο μουσείο και στο ταφικό μνημείο στον λόφο Καστά και στη συνέχεια θα μεταβεί στις ανασκαφές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα