Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει οκτώ χρόνια λειτουργίας

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει οκτώ χρόνια λειτουργίας

Το μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει την Τρίτη 20 Ιουνίου τα όγδοα "γενέθλιά του" με μια παρουσίαση, σε μεγάλη οθόνη στο ισόγειο, για τα σπήλαια της Ακρόπολης

Το Μουσείο Ακρόπολης γίνεται εφέτος οκτώ χρονών και το γιορτάζει. Την Τρίτη, 20 Ιουνίου, το μουσείο θα “σβήσει” οκτώ κεράκια και εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του στα 11 εκατομμύρια επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων, που πέρασαν το κατώφλι του και χάρηκαν τα εκθέματά του.

Την ημέρα αυτή, το Μουσείο θα γιορτάσει με μια παρουσίαση σε μεγάλη οθόνη στο ισόγειο, ενός βίντεο για τα σπήλαια της Ακρόπολης και τα ευρήματα από αυτά.

Στις 21.00, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια συναυλία στον προαύλιο χώρο του Μουσείου με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου. 

Την ορχήστρα θα διευθύνει ο μαέστρος Νίκος Πατρής, σολίστ θα είναι ο Βασίλης Λέκκας, η Alexandra Gravas, ο Μπάμπης Βελισάριος και η Φιλιώ Σέρβου.

Οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου και το εστιατόριο θα παραμείνουν ανοιχτά από το πρωί έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 20.00 και μετά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα