Τσανακλίδου για Μποφίλιου: Ανθρωποφαγία – Σκληρό να ξεσκίζουν έτσι τη Νατάσσα

Τσανακλίδου για Μποφίλιου: Ανθρωποφαγία – Σκληρό να ξεσκίζουν έτσι τη Νατάσσα
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑΝΙΑΣ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) eurokinissi

Για «ανθρωποφαγία» κάνει λόγο η γνωστή καλλιτέχνης σχολιάζοντας την «επίθεση» στο πρόσωπο της Μποφίλιου λόγω των πρόσφατων δηλώσεων της

Θέση για το θόρυβο και τον ορυμαγδό σχολίων που προκάλεσε η συνέντευξη της Νατάσσας Μποφίλιου στην «Εφημερίδα των Συντακτών» λόγω των πολιτικών της πεποιθήσεων πήρε σήμερα μέσω του «Έθνους» η Τάνια Τσανακλίδου, μεταξύ άλλων καλλιτεχνών.

«Ανθρωποφαγία! Εγώ την έχω συνηθίσει. Αλλά τι πιστεύουν αλήθεια; Ότι μ΄αυτά θα μας αλλάξουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε; Ότι θα μας υποδείξουν τι θα κάνουμε και τι θα ψηφίσουμε;» σχολιάζει η καλλιτέχνης και προσθέτει: «Το θεωρώ εξαιρετικά σκληρό για τη Νατάσσα και οποιονδήποτε άλλο να “ξεσκίζεται” μ΄ αυτό τον τρόπο από ανθρώπους που φοβάμαι ότι λειτουργούν για δικά τους πολιτικά οφέλη και συμφέροντα».

«Εμένα προσωπικά η γνώμη τους μου είναι αδιάφορη. Δεν μπορούν να με πλήξουν. Για μένα το σημαντικό είναι να λέμε ανοιχτά ό,τι πιστεύουμε, να είμαστε στο πλευρό όσων αγαπάμε, να ψηφίζουμε με την καρδιά και να επιλέγουμε τη ζωή που θέλουμε, με την ψυχή και όχι με το συμφέρον» λέει ακόμη η Τάνια Τσανακλίδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα