Τα οφέλη από το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα είναι πολλαπλάσια της ταλαιπωρίας

Τα οφέλη από το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα είναι πολλαπλάσια της ταλαιπωρίας
Από σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 προσθέτονται κι άλλα εκδοτήρια ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του κόσμου. (EUROKINISSI//Λυδία Σιώρη) eurokinissi

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ

«Είναι σύνηθες στην εκκίνηση τέτοιων μεγάλων εφαρμογών να παρατηρούνται κάποιες δυσλειτουργίες, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής, στους κεντρικούς σταθμούς έκδοσης» τόνιζε σε δηλώσεις του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης ερωτώμενος αναφορικά με τις ουρές που παρατηρούνται για την έκδοση των προσωποποιημένων καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Ο κ. Σπίρτζης ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία που υφίστανται και υπογραμμίζει ότι τα οφέλη από το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο θα είναι πολλαπλά για όλη την κοινωνία: “Για την εξυπηρέτηση όσων μετακινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, για τα εκατομμύρια που χάνονται στα κυκλώματα διακίνησης πλαστών εισιτηρίων, για μια άλλη τιμολογιακή πολιτική στις αστικές συγκοινωνίες, για περισσότερες και δικαιότερες κοινωνικές παροχές στις αστικές συγκοινωνίες.”

Πείτε μας τη γνώμη σας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα