10 ταινίες που αγαπήσαμε γίνονται σειρές

default image

Από τον "Ζιγκολό" και τον Ρίτσαρντ Γκιρ έως το "Resident Evil" και τη Μίλα Γιόγοβιτς , μάθε ποιες αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες προσαρμόζονται αυτή την περίοδο σε τηλεοπτικές σειρές

Μέσα στο χάος και τον σκληρό ανταγωνισμό της αμερικανικής τηλεοπτικής βιομηχανίας, τα κανάλια και οι εταιρίες παραγωγής είναι σε διαρκή αναζήτηση νέων τηλεοπτικών σειρών που θα μπορούσαν να έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Μια συνηθισμένη και συνήθως επιτυχημένη συνταγή, είναι να παίρνουν ένα σενάριο που σημείωσε επιτυχία σε άλλο μέσο (θέατρο, σινεμά, κ.α.) και να το προσαρμόζουν στα τηλεοπτικά δεδομένα.

Ακολουθούν 10 πασίγνωστες και πολυαγαπημένες ταινίες που αυτή την περίοδο προσαρμόζονται σε τηλεοπτικές σειρές και οσονούπω θα είναι διαθέσιμες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

1. Ζιγκολό

 

Η Paramount TV έχει αναλάβει την τηλεοπτική προσαρμογή της κλασικής ταινίας των 80s όπου ο Ρίτσαρντ Γκιρ υποδύεται έναν ζιγκολό κατηγορούμενο για φόνο. Στη φωτογραφία με τη συμπρωταγωνίστρια του, Λόρεν Χάτον.

2. Ghost

 

Μία από τις πιο συγκινητικές ταινίες των 90s μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από τους σεναριογράφους του Fringe. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Πάτρικ Σουέιζ σε ρόλο φαντάσματος που προσπαθεί να εξιχνιάσει τον ίδιο του το φόνο και να επανενωθεί με τη σύντροφό του, την οποία υποδύεται η Ντέμι Μουρ.

3. Ο Δικηγόρος του Διαβόλου

 

Το NBC έχει κάνει τα πρώτα βήματα για μία σειρά βασισμένη στην ταινία του 1997 με πρωταγωνιστές τον Κίανου Ριβς και τον Αλ Πατσίνο και μία ιστορία που εκτυλίσσεται γύρω από μια δικηγορική εταιρία με ιδιοκτήτη τον ίδιο τον διάβολο.

4. The Truman Show

 

Στην πρωτοποριακή ταινία του 1998 ο Τζιμ Κάρεϊ υποδύεται έναν ασφαλιστή που ανακαλύπτει ότι ολόκληρη η ζωή του είναι στην πραγματικότητα ένα τηλεοπτικό σόου. Η Paramaount TV είναι αυτή την περίοδο σε πρωταρχικό στάδιο προσαρμογής της ταινίας σε σειρά.

5. Κακιά Πεθερά

 

Το 2005, η Τζέιν Φόντα και η Τζένιφερ Λόπεζ μετέφεραν με τον καλύτερο τρόπο στις κινηματογραφικές αίθουσες την αιώνια κόντρα νύφης – πεθεράς. Σήμερα, η Warner Bros έχει ήδη παραγγείλει το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς που θα προβληθεί στο Fox.

6. Hitch

 

Ο Γουιλ Σμιθ έκανε θραύση το 2005, όταν “ερωτεύτηκε” την Εύα Μέντεζ προκειμένου να υπηρετήσει το σενάριο της επιτυχημένης ρομαντικής κομεντί Hitch. Αυτή την περίοδο το Fox κάνει την τηλεοπτική προσαρμογή της ταινίας, στην παραγωγή της οποίας θα εμπλακεί ο ίδιος ο Σμιθ και η γυναίκα του.

7. The Illusionist

 

Ο Έντουαρντ Νόρτον μάγεψε το 2006 στο ρόλο του μάγου Αϊζενχάιμ και η επιτυχημένη ταινία θα γίνει σειρά από τον σεναριογράφο του True Blood.

8. Το Νησί των Καταραμένων

 

Το αστυνομικό θρίλερ του 2010 με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ντι Κάπριο είχε εισπράξει τα εύσημα και για το ανατρεπτικό του σενάριο. Η τηλεοπτική προσαρμογή είναι ένα αρκετά φιλόδοξο πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, μιας και το σενάριο γράφει ο συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η ταινία ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Μάρτιν Σκορτσέζε.

9. The Mortal Instruments

 

Δαίμονες, βρικόλακες και κάστρα φυτεμένα στο κέντρο της μοντέρνας Νέας Υόρκης συνθέτουν το φαντασιακό περιβάλλον της ταινίας του 2013 που σύντομα θα μεταφερθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όχι όμως με πρωταγωνίστρια τη συμπαθέστατη Λίλι Κόλινς.

10. Resident Evil

 

Το εξαιρετικά δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι που έγινε ταινία θα γίνει και τηλεοπτική σειρά, αφού όμως προβληθεί και η τελευταία ταινία με πρωταγωνίστρια την Μίλα Γιόγιοβιτς το 2016.

Πηγή: Business Insider

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα