ΑΝΤ1: Ποια η αντίδραση του σταθμού στην ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα

ΑΝΤ1: Ποια η αντίδραση του σταθμού στην ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής πως το Ράδιο Αρβύλα δεν θα προβάλλεται πλέον σε εβδομαδιαία βάση. Πώς σχολιάζει το νέο ο σταθμός και τι σκοπεύει να προβάλλει στο κενό που δημιουργείται;

Ανακατατάξεις φέρνει στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη πως το Ράδιο Αρβύλα δεν θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα από τη νέα χρονιά. Μπορεί η απόφαση να μοιάζει ειλημμένη από καιρό -για την ακρίβεια από το τέλος της περασμένης σεζόν- και φυσικά να γίνεται εις γνώση της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, όμως αυτό δεν αναιρεί τον "πονοκέφαλο" στους υπεύθυνους του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247 από το περιβάλλον του σταθμού, ΑΝΤ1 και Αντώνης Κανάκης βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για τα επόμενα βήματα από τις αρχές του 2017. Πότε αναμένεται να δούμε φρέσκο επεισόδιο Αρβύλα και ποιο πρόγραμμα ετοιμάζεται από τους Θεσσαλονικείς ώστε να καλύψει το κενό στο πρόγραμμα;

Μια απόφαση γνωστή στο σταθμό εδώ και καιρό

Αναφορικά με την απόφαση των συντελεστών του Ράδιο Αρβύλα, ο ΑΝΤ1 επαναλαμβάνει στην ουσία τα όσα δήλωσε ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως "η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά δική τους και ότι το κανάλι, αντιθέτως, θα επιθυμούσε ακόμα και σε καθημερινή βάση την εκπομπή, εάν αυτό ήταν δυνατό". Επιπλέον από το κανάλι του Αμαρουσίου εκφράζουν την ελπίδα, οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα να αλλάξουν γνώμη ή τουλάχιστον να είναι δύο οι φορές το μήνα, γιατί θα λείψει πολύ η συγκεκριμένη εκπομπή από τους τηλεθεατές.

Το νέο πρότζεκτ Κανάκη

Η πρώτη εύλογη απορία που δημιουργείται, είναι ποιο θα είναι εκείνο το πρόγραμμα που θα έρθει να καλύψει το κενό της Δευτέρας. Υπάρχει λοιπόν στα σκαριά ένα καινούριο κόνσεπτ, το οποίο δεν έχει ακόμη αποκρυσταλλωθεί και το οποίο θα καλύπτει το πρόγραμμα τις ημέρες που δεν θα είναι στον αέρα το Ράδιο Αρβύλα. Αναφορά άλλωστε έγινε και στον αέρα της εκπομπής της Δευτέρας στη νέα αυτή εκπομπή.

Το πρότζεκτ θα έχει τη σφραγίδα και το χαρακτήρα του Αντώνη Κανάκη, που είναι και ο δημιουργός, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο που να μπορεί να ανακοινώσει ο σταθμός γι' αυτό.

Από τον ΑΝΤ1 εξηγούν πως η εκπομπή της Θεσσαλονίκης συνήθιζε τα τελευταία χρόνια να πραγματοποιεί μεγάλα διαλείμματα, τόσο την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα, όσο και από σεζόν σε σεζόν (έκανε πρεμιέρα φέτος 22 Νοέμβρη). Έτσι λοιπόν, στο σταθμό αναμένουν τη νέα χρονιά και συγκεκριμένα τα μέσα Γενάρη όταν και υπολογίζεται να επιστρέψει η παρέα της Θεσσαλονίκης. Ευελπιστούν δε, ώς τότε, να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο της νέας εκπομπής που θα έρθει να καλύψει το κενό στο πρόγραμμα της Δευτέρας

Η αγωνία για την τηλεθέαση

Το "πλήγμα" στο πρόγραμμα του σταθμού είναι δεδομένο, καθώς η σατιρική εκπομπή που προβαλλόταν κάθε Δευτέρα πρόσφερε στο κανάλι από τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης για τη φετινή χρονιά. Τρανταχτό παράδειγμα, η εκπομπή της 19ης Δεκεμβρίου που σημείωσε τηλεθέαση 34,8%. Η αργοπορημένη πρεμιέρα της εκπομπής στα τέλη Νοέμβρη είχε επίσης σπάσει όλα τα κοντέρ, με ποσοστά στις νεότερες ηλικίες 15 - 44 ετών που άγγιξαν το 40,9%.

Άλλωστε, κατά κανόνα, η σατιρική εκπομπή κατόρθωνε να καταλαμβάνει την πρωτιά τόσο στη ζώνη προβολής της, όπως και να βρίσκεται μεταξύ των δημοφιλέστερων προγραμμάτων στο σύνολο ημέρας. Ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε το ζήτημα της τηλεθέασης λέγοντας: "Μπορεί να φαίνεται τρελή η απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις της εκπομπής, αλλά πιστεύουμε ότι η στιγμή που είναι να γίνει κάτι τέτοιο είναι τώρα".

Περισσότερη Αρβύλα και Αντώνης Κανάκης λοιπόν... του χρόνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ράδιο Αρβύλα κάθε εβδομάδα, τέλος

ADVERTISING

SHARE: