Αυτό είναι το φινάλε των Τριανταφυλλίδου-Βλάχου στη ‘Μουρμούρα’

default image

Το τελευταίο επεισόδιο του ζευγαριού προβλήθηκε εχτές, ρίχνοντας αυλαία στην ιστορία της Βάσως και του Χάρη που δεν θα εμφανίζονται πλέον στη "Μουρμούρα". Δείτε το φινάλε (vid)

Μετά από δύομιση επιτυχημένες σεζόν στον αέρα του Alpha, Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκλεισαν τον κύκλο της συνεργασίας τους με την πιο επιτυχημένη κωμική σειρά της τελευταίας διετίας στην ελληνική τηλεόραση. Το φινάλε του ζευγαριού είχε όπως είναι φυσικό ιδιαίτερη επιτυχία με τη σειρά να κόβει άνετα πρώτη το νήμα της τηλεθέασης. Όπως είχε γίνει γνωστό ήδη από το Σεπτέμβρη, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να σταματήσουν από τη σειρά, με αποτέλεσμα το κανάλι να τους αντικαταστήσει.  Η απόφαση των υπευθύνων όμως ήταν να κλείσει ο κύκλος του ζευγαριού, της Βάσως και του Χάρη και να ξεκινήσει ένα νέο στόρι από το νέο έτος.

Με αφορμή λοιπόν την σημαντική αυτή τροπή στο σενάριο της σειράς και τα τρία ζευγάρια βρέθηκαν στην ίδια σκηνή για πρώτη φορά, αφού ήταν όλοι καλεσμένοι στο γάμο του ζευγαριού που αποφάσισε να παντρευτεί και να φύγει για μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.

Η τελευταία σκηνή κλείνει ως εξής:

Βάσω: Καλή χρονιά Χαρούλη μου!

Χάρης: Καλή χρονιά Βασούλα!

Βάσω: Θα τα καταφέρουμε;

Χάρης: Άμα είμαστε μαζί, φυσικά και θα τα καταφέρουμε. Σ’ αγαπάω!

Βάσω: Κι εγώ σ’ αγαπάω!

Χάρης: Καλή χρονιά Βασούλα!

Βάσω: Καλή ζωή Χαρούλη!

Δείτε το στιγμιότυπο από το επεισόδιο, όπως αναρτήθηκε στο webtv του Alpha, από το 32.30 λεπτό και έπειτα:

Κλείνοντας το επεισόδιο οι συντελεστές της σειράς έστειλαν τις δικές τους ευχές στο ζευγάρι που αποχωρεί με μια κάρτα η οποία έγραφε: «Βασούλα και Χάρη ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί σας! Καλή τύχη στο καινούργιο ξεκίνημα! Θα μας λείψετε!». 

Τηλεθέαση που αρμόζει σε ένα ωραίο φινάλε

Όπως ήταν αναμενόμενο το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, που συνέπεσε με το φινάλε του ζευγαριού βρέθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Η Μουρμούρα σημείωσε τηλεθέαση 29,9% στο γενικό σύνολο και 31,2% στις ηλικίες 15-44 ετών. Την ίδια ώρα, το Μπρούσκο στον ΑΝΤ1 έμενε αρκετά πίσω σημειώνοντας 21,5% στο σύνολο και 14% στο λεγόμενο νεανικό κοινό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα