Αυτοκτόνησε η 23χρονη πορνοστάρ August Ames

Αυτοκτόνησε η 23χρονη πορνοστάρ August Ames

Η νεαρή γυναίκα, σύζυγος σκηνοθέτη ταινιών ενηλίκων είχε δεχτεί επικριτικά σχόλια στο twitter καθώς αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία με άνδρα που συνευρίσκεται και με άλλους άνδρες

Τραγικό τέλος για την August Ames, διάσημη πορονοστάρ από τον Καναδά, που όπως όλα δείχνουν έβαλε τέλος στη ζωή της. Η πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Μερσέντες Γκραπόφσκι φαίνεται πως υπέφερε από  κατάθλιψη που την οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα. Αν και δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, όλα δείχνουν αυτοκτονία.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η πορονοστάρ που αρνήθηκε παρτενέρ ο οποίος πρωταγωνιστεί σε gay ταινίες, λέγοντας “μελετώ για το σώμα μου”, δέχτηκε επικρίσεις καθώς η δήλωσή της θεωρήθηκε ρατσιστική. Η ίδια απάντησε πως δεν θα απολογηθεί για την απόφασή της. “Λατρεύω την gay κοινότητα. Επιλέγω ποιος θα μπει στο σώμα μου” δήλωνε στο facebook.

Ο σύζυγός της, Κέβιν Μουρ, σε δήλωσή του ανέφερε: “Ήταν το πιο ευγενικό πρόσωπο που γνώρισα ποτέ και σήμαινε για εμένα τον κόσμο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα