BARBIE, Στην Ιστορία Mιας Γοργόνας 2

default image

Η νέα ταινία της Barbie για κορίτσια που ξέρουν να ταράζουν τα νερά. 23 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφουςσμένο

Η Barbie, πάντα έτοιμη για δράση, φοράει το μαγιό της, ανεβαίνει στη σανίδα της και υποδύεται την ακαταμάχητη πρωταθλήτρια σερφ Μερλία που είναι στην πραγματικότητα μια πριγκίπισσα γοργόνα.

Η Μερλία που λατρεύει τις προκλήσεις  αποφασίζει να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο τουρνουά σερφ της Αυστραλίας και μας παρασύρει σε μια σειρά από περιπέτειες που μιλάνε για τη φιλιά και την πίστη στον εαυτό μας.

Εμπόδιο στο δρόμο της θα σταθεί η κακόβουλη πριγκίπισσα Έρις, αλλά η Μερλία με τη βοήθεια των φίλων της θα σώσει την Ωκεανία και θα μας χαρίσει μια ακόμα διασκεδαστική ταινία.

Η Barbie βουτάει στα βαθιά και αναδύεται πιο συναρπαστική από ποτέ στη νέα ταινία για κορίτσια που ξέρουν όχι μόνο να ταράζουν τα νερά, αλλά και να τα βγάζουν πέρα με στυλ…

Σύνοψη

Η ανέμελη ζωή της Μερλία, της πριγκίπισσας γοργόνας που υποδύεται η Barbie, αναστατώνεται, όταν η δημοφιλής πρωταθλήτρια αποφασίζει να λάβει μέρος στο μεγαλύτερο διαγωνισμό σερφ  της Αυστραλίας. Εμπόδιο στη σανίδα της Μερλία θα σταθεί η ισχυρή αντίπαλος Κάιλι που κλέβει το κολιέ της απελευθερώνοντας την δαιμόνια γοργόνα Έρις από τη δίνη της.  Οι Μερλία και Κάιλι θα συμφιλιωθούν μπροστά στην απειλή της Έρις να καταλάβει το θρόνο της Ωκεανίας. Ενώνουν τις δυνάμεις τους και με τη βοήθεια των θαλάσσιων φίλων τους θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τον ωκεανό αλλά και για να πάρουν μέρος στον κορυφαίο αγώνα σερφ. Θα τα καταφέρουν και αν ναι ποια θα κερδίσει;

Διάρκεια: 72’

Mεταγλωττισμένο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα