Η Κέιτι Χολμς πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά του "Μυστικού"

Katie Holmes arrives at "The Kennedys - After Camelot" at The Paley Center for Media on Wednesday, March 15, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Katie Holmes arrives at "The Kennedys - After Camelot" at The Paley Center for Media on Wednesday, March 15, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Άντι Τέναντ, γνωστός για τις ρομαντικές κομεντί που έχει σκηνοθετήσει, όπως το "Sweet Home Alabama"

Η Κέιτι Χολμς, η πρώην κυρία Κρουζ προφανώς πιστεύει στη δύναμη της θετικής σκέψης. Τουλάχιστον για τις ανάγκες του επόμενου ρόλου της.

Η διάσημη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία που είναι βασισμένη στο μπεστ-σέλερ βιβλίο «Το μυστικό». Πρόκειται για ένα βιβλίο αυτοβοήθειας που υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να ελέγξουν το σύμπαν με το μυαλό τους και να προβάλλουν τις επιθυμίες τους μέσα από «το νόμο της έλξης». Και μέσα σε όλο αυτό με ένα τρόπο εμπλέκεται και η κβαντοφυσική.

Μπορεί επιστημονικά να μη στέκει, μπορεί το βιβλίο να προσέλκυσε δριμεία κριτική, αλλά οι διαφωνίες πυροδότησαν τις πωλήσεις. «Το Μυστικό» ήταν βασικά ένα εκδοτικό φαινόμενο αφού πούλησε περίπου 30 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλον τον κόσμο.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Άντι Τέναντ, που είναι γνωστός για τις ρομαντικές κομεντί που έχει σκηνοθετήσει, όπως το «Sweet Home Alabama».

(Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP, με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ADVERTISING

SHARE: