Η Έιμι Σούμερ θα είναι η Barbie του 21ου αιώνα

Η Έιμι Σούμερ θα είναι η Barbie του 21ου αιώνα

Είναι αλήθεια. Είναι μια νέα εποχή. Είναι μια υπέροχη, πληθωρική κωμικός που θα αναλάβει να αλλάξει για πάντα το προβληματικό image της πιο διάσημης κούκλας στον κόσμο

Ισως να φταίει αυτή εδώ η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω που έδωσε την ιδέα για το νέο που μοιάζει περισσότερο με τρολάρισμα ότι η Εϊμι Σούμερ θα υποδυθεί τη Barbie στη μεγάλη παραγωγή της Sony σε μια ταινία που φιλοδοξεί κατά τους παραγωγούς της να φέρει ένα νέο αέρα σε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την ομορφιά, το φεμινισμό και την ταυτότητα.

Η Έιμι Σούμερ θα είναι η Barbie του 21ου αιώνα

Το σενάριο της ταινίας που στην πραγματικότητα ήταν τρία (αφού είχαν δοθεί σε διαφορετικούς σεναριογράφους, με τελική επιλογή την ιδέα της Χίλαρι Γουίνστον) θα αναπτυχθεί από την ίδια την Εϊμι Σούμερ και την αδερφή της, Κιμ Κάραμελ και ουσιαστικά θα αφηγείται την ιστορία μιας κούκλας που ζει στην τέλεια χώρα των Barbie ( δεν εννοούμε καν αυτή εδώ...) και η οποία ανακαλύπτει πως δεν ταιριάζει με την τελειότητα όλων των υπολοίπων και εξορίζεται στον αληθινό κόσμο, εκεί όπου θα ανακαλύψει πως το να είσαι διαφορετική είναι... κούκλα!

Η Έιμι Σούμερ θα είναι η Barbie του 21ου αιώνα

Η Εϊμι Σούμερ - είμαστε σίγουροι - θα έχει λόγο και στο ποιος (ή ποια, μάλλον) θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ στοιχηματίστε από τώρα για τις αντιδράσεις που θα προκύψουν όταν η Σούμερ θα αδυνατίσει περισσότερο απ' όσο θα ήθελε για να είναι μεν μια διαφορετική Barbie αλλά να μη χαλάσει και την παράδοση της Mattel που τα τελευταία χρόνια έχει κατηγορηθεί για τα θέματα βάρους και ρατσισμού απέναντι σε όλα τα κορίτσια του κόσμου.

Δείτε εδώ το πιο κοντινό σε κούκλα που έφτασε μέχρι σήμερα η Εϊμι Σούμερ:

Η Έιμι Σούμερ θα είναι η Barbie του 21ου αιώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ FLIX.GR

Ας μιλήσουμε πάλι λίγο για τη σκηνή με το βούτυρο στο «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι»
H Google λέει πάντα την αλήθεια (για τις πιο δημοφιλείς ταινίες και σειρές του 2016)

ADVERTISING

SHARE: