Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς είναι ακόμα εδώ. Δείτε το τρέιλερ του Boulevard

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς είναι ακόμα εδώ. Δείτε το τρέιλερ του Boulevard

Η τελευταία ταινία που φέρνει το πρόσωπο του Ρόμπιν Γουίλιαμς στην οθόνη μοιάζει να φιλοξενεί κι έναν από τους ωραιότερους δραματικούς ρόλους του ηθοποιού

Η παρακαταθήκη του Ρόμπιν Γουίλιαμς μάς κάνει, σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του, να μιλάμε ακόμα για νέες ερμηνείες του, για διαστάσεις του ταλέντου του που εξακολουθούν να διευρύνονται, για δουλειές του που περιμένουμε να δούμε και μας εκπλήσσουν υπέροχα κάθε λίγους μήνες. Το τρέιλερ της τελευταίας δραματικής ταινίας όπου ο Ρόμπιν Γουίλιαμς πρωταγωνίστησε, του «Boulevard», είναι εδώ και, κατά τις αμερικανικές κριτικές, κρύβει μέσα του έναν από τους ωραιότερους ρόλους του.

Δείτε ακόμη: «Robin Williams, what a concept!» Ο Μπίλι Κρίσταλ τιμά τον φίλο του με τον καλύτερο τρόπο

Το «Boulevard» του Ντίτο Μοντίλ («A Guide to Recognizing Your Saints»), έκανε την πρεμιέρα του τον Απρίλιο του 2014 στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς υποδύεται τον Νόλαν Μακ, έναν άντρα που δουλεύει στην ίδια τράπεζα για 26 χρόνια, όταν η συνάντησή του με έναν gay νεαρό hustler θα τον κάνει να αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία του, να επανεξετάσει το γάμο του και τη σεξουαλική του ταυτότητα. Το «Boulevard» βγαίνει τον Ιούλιο στις αμερικάνικες αίθουσες (εξ ου και το τρέιλερ) και παραμένει άγνωστο αν θα βγει ποτέ στις ελληνικές. Αυτή δεν είναι η τελευταία μας συνάντηση με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, μια και θ' ακούσουμε, πιθανότατα απολαυστικά, τη φωνή του στο «Absolutely Anything» του Monty Python Τέρι Τζόουνς που θα είναι έτοιμο τον ερχόμενο Μάιο. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Boulevard».

Διαβάστε ακόμη: Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς είχε φροντίσει να προστατέψει την εικόνα του για 25 χρόνια μετά το θάνατό του

Διαβάστε ακόμη: Οι 10 καλύτερες ερμηνείες του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Πηγή: Flix.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στα δικαστήρια η οικογένεια του Ρόμπιν Γουίλιαμς για τη διεκδίκηση της περιουσίας του

Το τρέιλερ της τελευταίας ταινίας του Ρόμπιν Ουίλιαμς

ADVERTISING

SHARE: