Ο Τζίμι Φάλον είναι σίγουρος πως οι Χρυσές Σφαίρες θα είναι το πρώτο και το τελευταίο πάρτι του 2017

Καθώς το Χόλιγουντ είναι επί ποδός για την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, ο Τζίμι Φάλον αποκαλύπτει μερικά από τα χαρτιά του από το ρόλο του οικοδεσπότη (Pics + Vids)

«Δεν θα επικεντρωθούμε μόνο σε αστεία για τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά η ορκωμοσία του είναι σε μια εβδομάδα, οπότε θα βρίσκεται στο μυαλό όλων... Οι Χρυσές Σφαίρες θα είναι το πρώτο και μάλλον το τελευταίο πάρτι που θα κάνουμε μέσα στο 2017.»

Έτοιμος για να αναλάβει καθήκοντα οικοδεσπότη στην 74η απονομή των Χρυσών Σφαιρών που θα γίνει φέτος την Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) 8 Ιανουαρίου 2017, ο Τζίμι Φάλον ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, πως η διάθεσή του είναι γιορτινή. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι θα λείψει η κριτική ή ο σχολιασμός σε οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο της βιομηχανίας αλλά και στην Αμερική.

NBCU PHOTO BANK VIA GETTY IMAGES

«Αν "χτυπήσω" κάποιον, θα το κάνω διακριτικά. Ολοι ξέρουν τι είναι αστείο. Θέλω να είμαι σίγουρος πως θα γελάνε όλοι και θα περάσουν καλά. Ξέρω πόσο πολύ μπορώ να το τραβήξω», διαβεβαιώνει ο Τζίμι Φάλον, ο οποίος υπόσχεται χαλαρή διάθεση, διάσημους φίλους πάνω στη σκηνή, ένα πιθανό χορευτικό νούμερο με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και αρκετό... «Game of Thrones».

«Τα τηλεοπτικά βραβεία προσθέτουν ένα έξτρα στοιχείο στις Χρυσές Σφαίρες. Αν δεν έχεις δει τις ταινίες ξέρεις ότι τουλάχιστον σε λίγο θα έρθει η ώρα του "Game of Thrones". Κάθε δύο δευτερόλεπτα βλέπεις οικεία πρόσωπα, οπότε δεν νιώθεις ότι βρίσκεσαι έξω από το πάρτι.»

Στην ερώτηση ποια συμβουλή πήρε από τους επιτυχημένους προκάτοχούς του - οικοδεσπότες των Χρυσών Σφαιρών, δηλαδή τον Ρίκι Τζερβέις και το δίδυμο των Τινα Φέι - Εϊμι Πόλερ, ο Τζίμι Φάλον απάντησε: «Μου λένε, σε παρακαλώ, είσαι οικοδεσπότης σε ένα σόου πέντε νύχτες την εβδομάδα. Αν δεν έχει ακόμη βγάλει άκρη για την τελετή, τότε δεν ξέρουμε τι να σου πούμε, φίλε.»

Ανάμεσα σε άλλα, ο Τζίμι Φάλον υπήρξε (επιτυχημένος) οικοδεσπότης στα βραβεία Emmy του 2010, ενώ φέτος θα βρεθεί αναπόφευκτα σε σύγκριση με τον «ανταγωνιστή» του, Τζίμι Κίμελ από το Jimmy Kimmel Live!, ο οποίος θα παρουσιάσει τα Οσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ FLIX:

«Είστε υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα!» - Οι σταρ αντιδρούν στα καλά νέα
Επειδή δεν έχει ήδη αρκετά: Η Μέριλ Στριπ θα παραλάβει το Βραβείο Σεσίλ Μπ. ΝτεΜιλ στις Χρυσές Σφαίρες!
Χρυσές Σφαίρες 2017: ο οικοδεσπότης Τζίμι Φάλον παρουσιάζει το πρώτο teaser για τη μεγάλη βραδιά

ADVERTISING

SHARE: