Το καστ του 'Lion King' δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο

Το καστ του 'Lion King' δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο
AP: MATT SAYLES, DAN STEINBERG

Η Beyoncé, ο John Oliver και ο Seth Rogen είναι και επισήμως μέλη του καστ

Της Αναστάζια Κάπελλα

Μετά το 'Cinderella', το 'Jungle Book', το 'Maleficent' και το 'Beauty and the Beast' ξέραμε ήδη από καιρό ότι η Disney ετοιμάζει τη live action εκδοχή του 'Lion King'. Η ταινία που έκανε μια ολόκληρη γενιά παιδιών να σπαράξουν στο κλάμα στα 90s ανακοίνωσε επίσημα το ολοκληρωμένο της καστ.

Με ένα tweet η Disney επιβεβαίωσε τις φήμες ότι η Beyoncé θα δώσει τη φωνή της στη Νάλα, ο John Oliver στον Ζάζου και o Seth Rogen στον Πούμπα. Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Billy Eichner ως Τιμόν, τον πρωταγωνιστή του '12 Years a Slave', Chiwetel Ejiofor ως Σκαρ και την Alfre Woodard ως μητέρα του Σίμπα, Σαράμπι.

Το όνομα του Donald Glover της 'Atlanda' για τον ρόλο του Σίμπα και του James Earl Jones για το ρόλο του Μουφάσα μας το είχε τουιτάρει ο σκηνοθέτης Jon Favreau από καιρό. Να σημειώσουμε ότι ο James Earl Jones είχε δώσει τη φωνή του στον Μουφάσα και στο ορίτζιναλ 'Lion King'.

Ο Jon Favreau σκηνοθέτησε με μεγάλη επιτυχία το 'Jungle Book' του 2016 και γι αυτό βιάστηκε να τον τσιμπήσει η Disney για το 'Lion King'.

Το στοίχημα όμως τώρα είναι πολύ μεγαλύτερο, αφού η ταινία πρέπει να βασιστεί ολοκληρωτικά στο CGI.

(Φωτογραφία: AP: Matt Sayles, Dan Steinberg)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ POPCODE:

O Πινόκιο του Darren Aronofsky κι άλλα 10 Disney live-action που απαιτούμε
Οι καλύτερες ελληνικές μεταγλωττίσεις της Disney
12 Disney αλήθειες που θα καταστρέψουν τα παιδικά σου χρόνια

ADVERTISING

SHARE: