Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το 40ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το 40ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της χώρας θα γίνονται δεκτές έως τις 31 Μαΐου

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, φέτος τον Σεπτέμβριο έχει γενέθλια: Κλείνει τα σαράντα και το γιορτάζει από τις 18 έως τις 23 Σεπτεμβρίου με τον πλέον ουσιαστικό αλλά και νεανικό τρόπο, επιφυλάσσοντας στο κοινό του πολλές εκπλήξεις και βέβαια, τις καλύτερες ταινίες της φετινής παραγωγής.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχής για το Εθνικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας έχει ήδη ξεκινήσει. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 31 Μαΐου στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Οι όροι συμμετοχής περιγράφονται αναλυτικά ΕΔΩ.

Ακόμη, το Drama Pitching Lab, ο επιτυχημένος θεσμός του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, επιστρέφει δριμύτερος, στο πλαίσιο της φετινής επετειακής διοργάνωσης. Πρόκειται για ένα εργαστήριο παρουσίασης οπτικοακουστικών σχεδίων μικρού μήκους σε παραγωγούς και χρηματοδότες που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Drama Mini Talent Lab.

Οι ενδιαφερόμενοι για το 4ο Pitching Lab, που πραγματοποιείται με υποστηρικτές το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και την Finos FIlm, μπορούν να καταθέσουν τα σχέδια τους έως τις 8 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Pitching Lab.

ADVERTISING

SHARE: