Δεν την τρομάζει ο χάκερ: Η Kaley Cuoco του Big Bang Theory κάνει πλάκα για τις γυμνές φωτογραφίες της

default image

Η Penny του Big Bang Theory μιλάει για τις γυμνές της φωτογραφίες. Και είναι απολαυστική (Vid)

Ο χάκερ που έχει γίνει φόβος και τρόμος των διασήμων ξαναχτύπησε και δημοσίευσε τις προσωπικές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Penny του Big Bang Theory, δηλαδή της Kaley Cuoco.

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο “Fappening” του “Reddit” αλλά η νεαρή ηθοποιός δείχνει να μην χάνει το χιούμορ της και προσπαθεί να το διασκεδάσει.

Η Cuoco ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και μίλησε για το θέμα των διαρροών.

“Ναι ήμουν μια από αυτές που έπεσαν θύματα του χάκερ. Και ήταν τόσο αποτρόπαιο όλο αυτό”, είπε η 28χρονη για να συνεχίσει:

“Οκ, δεν θα πω ψέματα. Έχω ειδοποιήσεις από την Google που έρχονται στο κινητό μου τηλέφωνο όποτε μια καινούργια φωτογραφία μου κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Θέλω να ξέρω τι συμβαίνει. Κάθε μέρα βγαίνουν 30 φωτογραφίες και θα συμβαίνει αυτό για χρόνια γιατί οι περισσότερες είναι ψεύτικες. Και κάθε φορά λέω, “ακόμα μία ψεύτικη”. Κάποια στιγμή εντόπισα και κάποιες που είναι αληθινές. Και τότε αποφάσισα να στείλω email στην οικογένεια και στους φίλους μου για να τους ενημερώσω. Τους έγραψα, “θέλω να ξέρετε ότι όλο αυτό συμβαίνει και θα με δείτε παντού. Υ.Γ. Είμαι καλά. Δεν είμαι έγκυος, ούτε παντρεύομαι. Πρέπει να αυτοσαρκάζεσαι και λίγο, δεν κάνει κακό”.

Εντελώς ακομπλεξάριστη εμφανίστηκε έτσι:

Και έδωσε στη δημοσιότητα αυτή τη δική της φωτογραφία, που είναι προϊόν photoshop και την ανέβασε στο Nudify:

Η φωτογραφία είναι από τα γυρίσματα του Big Bang Theory και φυσικά η ηθοποιός δεν είναι γυμνή. Επέλεξε ωστόσο να “θολώσει” τα “επίμαχα” σημεία της για να “απαντήσει” στον χάκερ.

Και η εμφάνιση της σε βίντεο:

Η όγδοη σεζόν του Big Bang Theory κάνει πρεμιέρα στις 22 του μήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα