Εκτός Epsilon και ο Γιάννης Σπαλιάρας

Εκτός Epsilon και ο Γιάννης Σπαλιάρας

Σαρωτικές αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, όπου μετά το "μαχαίρι" στην πρωινή εκπομπή των Καραβάτου - Κατσούλη, εκτός καναλιού μένει και το πρώην μοντέλο, Το ευχαριστώ Σπαλιάρα στην Χρίστινα Λαμπίρη

Κλυδωνισμοί στην τηλεόραση του Epsilon, μετά το άδοξο τέλος της πρωινής εκπομπής του, “Έτοιμο το πρωινό” που παρουσίαζαν οι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης. Το κανάλι άλλαξε όλη την πρωινή του ζώνη και όπως φαίνεται, προσανατολίζεται σε πιο ενημερωτικό προϊόν, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά την μεσημεριανή εκπομπή La biri biri, με τη Χριστίνα Λαμπίρη.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε πως η παρουσία του Γιάννη Σπαλιάρα στο πάνελ είναι πλέον περιττή. Το μοντέλο και ηθοποιός είναι και επίσημα εκτός εκπομπής και στη θέση του έρχονται να ενισχύσουν το ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι Στρατής Λημνιός και Νάντια Αλεξίου. Ο λόγος της αλλαγής όμως έχει να κάνει και με τις νέες υποχρεώσεις του Σπαλιάρα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην ομάδα των επωνύμων που θα διαγωνιστούν στο Survivor από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Εξάλλου, τόσο η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, όσο και εκείνη που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου άλλαξαν ώρα προβολής, προκειμένου να καλύψουν το κενό του πρωινάδικου κόπηκε.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ευχαρίστησε την Χριστίνα Λαμπίρη, την ομάδα των συνεργατών της εκπομπής και τον ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon για τη συνεργασία. Σε ανάρτησή του στο Facebook, στάθηκε ιδιαίτερα στην καλή συνεργασία με το κανάλι και τόνισε: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο E tv, που κατανόησε τις ανάγκες μου και δεν μπήκε εμπόδιο στις φιλοδοξίες μου όταν ήρθε η πρόταση από άλλο κανάλι με αποδέσμευσε ενώ είχα ποινική ρήτρα σε περίπτωση αποχώρησης”.

ΦΩΤΟ FACEBOOOK/ Giannis Spaliaras

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα