Φιλανθρωπική συναυλία με την Ευανθία Ρεμπούτσικα

default image

Φιλανθρωπική Συναυλία με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Ορθόδοξων Γυναικών "Άγιος Φιλάρετος Ο Ελεήμων" θα πραγματοποιήσει η Ευανθία Ρεμπούτσικα, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο 3ο Κλειστό Γυμναστήριο στα Άνω Λιόσια

Η συναυλία αυτή διοργανώνεται  από τον σύλλογο για να ενισχυθεί  το φιλανθρωπικό του έργο  το οποίο περιλαμβάνει την στήριξη τόσο οικονομικά, αλλά και με τρόφιμα και είδη καθαριότητος, 100 οικογένειες, άπορους κρατούμενους τους οποίους επισκέπτονται μέλη του συλλόγου ανά δίμηνο προσφέροντας δέματα, 350 άστεγους και εξαρτημένους στους οποίους προσφέρεται εβδομαδιαία σίτηση, στέγαση 5 οικογενειων και κάλυψη των ενοικίων και όλων των λογαριασμών τους αλλά και επισκέψης και στήριξη σε Ιδρύματα και Νοσοκομεία Παίδων στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η οποία συμμετέχει αφιλοκερδώς, θα παρουσιάσει έργα από το σύνολο της καριέρας της. Γεννημένη στην Κάτω Αχαΐα, άρχισε να σπουδάζει βιολί στο Πατραϊκό Ωδείο από 6 ετών ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ecole Normale de Musique στο Παρίσι.  Στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 συμμετέχει στο «Μουσικό Αύγουστο» που διοργάνωσε ο Μάνος Χατζιδάκις. Το 1992 κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος της με τίτλο “Στη Λίμνη Με Τις Παπαρούνες” και τρία χρόνια αργότερα δημιουργεί το “Αθώος Ενοχος”, δίσκο που φέρνει στο προσκήνιο ένα νέο τότε τραγουδιστή, το Γιάννη Κότσιρα. Η συνεργασία της με το Γ. Κότσιρα συνεχίζεται και στο δίσκο “Μόνο Ενα Φιλί” (1998) καθώς και στο “Φύλακας Αγγελος” (1999). 

Παράλληλα με την προσωπική της δισκογραφία γράφει μουσική για τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Εσύ αποφασίζεις», η «Προδοσία», το «Αθήνα-Θεσσαλονίκη», η «Αίθουσα του Θρόνου» κ.ά. Ευρέως έγινε γνωστή για τη μουσική της στην ταινία «Πολίτικη Κουζίνα».

Το 2006 ανακηρύχθηκε μουσική «Ανακάλυψη» της χρονιάς από τη Διεθνή Ακαδημία Σάουντρακ, και τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερου νέου συνθέτη για τη μουσική της τουρκικής ταινίας «Ο πατέρας και ο γιος μου», που σκηνοθέτησε ο Τσαγκάν Ιρμάκ. Το βραβείο για την «Ανακάλυψη της χρονιάς» απονεμήθηκε μαζί με άλλα κινηματογραφικά μουσικά βραβεία, στο πλαίσιο του φεστιβάλ κινηματογράφου της Γάνδης στο Βέλγιο.

Ας ανταποκριθούμε όλοι σ’αυτό το κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρωπούς μας μπροστά στη μεγάλη αυτή κρίση που ζούμε όλοι.

Σημεία Προπώλησης: Public (Συντάγμα), Ticket House, Σκηνικο Café (Λ.Φυλης 166 Α.Λιοσια), Βιβλιοπωλειο Μαθητικο (Στρ.Λιοση 6 Α.Λιοσια), Cafe Plaza (Πλατεια Ηρωων Α.Λιοσια),  Cafe Play Park (Διπλα Στο Κολυμβητηριο Ανω Λιοσιων) και online στο www.ticketpro.gr

Tιμές εισιτηρίων: 15€ γενική είσοδος και 10€ φοιτητικό.

Ώρα έναρξης: 8:00 μ.μ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα