Fortnite: Η θεωρία που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στο free game

Fortnite: Η θεωρία που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στο free game

H μυστηριώδης πτώση μετεωριτών στο Fortnite εξηγήθηκε, αλλά τώρα έρχεται ένα εύρημα να θέσει νέα δεδομένα για τους παίκτες

Το Season 4 του Fortnite είναι διαθέσιμο μόλις 2 μέρες και οι fans έχουν ήδη ανακαλύψει ένα μυστικό battle token που φαίνεται να είναι ένα αποτύπωμα ενός δεινοσαύρου.

Το μυστηριώδες αυτό εύρημα βρίσκεται σε ένα κατεστραμμένο σπίτι, Νότια της περιοχής Snobby Shores και δυτικά του Greasy Grove. Αντικείμενα από ένα set για ταινία βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, ενώ άλλες προσθήκες στο map με το ίδιο περιεχόμενο φαίνεται να συνδυάζουν τους δεινοσαύρους με κάποιου είδους γυρίσματος ταινίας.

Ο χρήστης του Reddit Qpaniic βρήκε αυτό το τεράστιο αποτύπωμα ποδιού και έτσι αναζωπυρώθηκαν οι θεωρίες για το θέμα των δεινοσαύρων. Άλλωστε και το παιχνίδι έχει δώσει αρκετά items από τη θεματολογία αυτή.

Από την άλλη, ο χρήστης Bfor45 ανακάλυψε ένα μυστικό battle token. Αφού ολοκληρώσετε το Blockbuster Challenge για την πρώτη εβδομάδα, οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν ένα loading screen με ένα αχανές token πάνω από το guard tower στη φυλακή. Αν πάτε εκεί, θα βρείτε το token και θα λάβετε ένα full tier award.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα