Γιατί η Μενεγάκη χάνει το στέμμα της βασίλισσας της TV

default image

Η εκπομπή της δημοφιλούς παρουσιάστριας παρουσιάζει "κόπωση" και τα νούμερα τηλεθέασης μοιάζουν απογοητευτικά. Πώς η Βίκυ Καγιά, αλλά και το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και του ΣΚΑΙ κλέβουν τα σκήπτρα από την Ελένη Μενεγάκη

Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας… η μεσημεριανή εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha, με το πιο δυνατό χαρτί του σταθμού, την Ελένη Μενεγάκη, διανύει περίοδο παρακμής και βλέπει την τηλεθέαση να “ξεφουσκώνει” ανησυχητικά. Είναι ενδεικτικό πως από την αρχή της σεζόν, η εκπομπή “Ελένη” δυσκολεύεται να αγγίξει ποσοστά ακόμη και της τάξης του 15%, ενώ βλέπει τον ανταγωνισμό να επικρατεί, τουλάχιστον στο γενικό σύνολο.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η επίδοση του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, το οποίο παρουσιάζει το μεσημέρι η Εύα Αντωνοπούλου και καταγράφει τηλεθέαση στο γενικό σύνολο που ξεπερνά σταθερά το 20%. Την Παρασκευή, το δελτίο του ΣΚΑΙ έκοψε πρώτο το νήμα με 25,6%, την ώρα που η εκπομπή της Μενεγάκη σημείωσε 13,7%. Συγκεκριμένα την Παρασκευή, η ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha βρέθηκε στην τέταρτη θέση του πίνακα, πίσω από τα δελτία ειδήσεων ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1 (14,7%), αλλά και τις εκπομπές του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα (16%) και Shopping Star (13,7).

 

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Alpha σημειώνει καλύτερες επιδόσεις στα νεανικά κοινά, χωρίς ωστόσο να αγγίζει μετρήσεις άλλων ετών που κατέγραφαν ακόμη και 30% στις ηλικίες 15-44. Έτσι, στο ηλικιακό αυτό γκρουπ, η “Ελένη” σημείωσε την Παρασκευή 19,3%. Από κοντά ακολουθεί το νέο πρόγραμμα του Star, “Shopping Star” με την Βίκυ Καγιά, που εχτές σημείωσε 14,3%. Ένα ποσοστό ιδιαίτερα ικανοποιητικό για τα δεδομένα του σταθμού της Κηφισιάς, που βλέπει σε ένα φτηνό show, τύπου reality, πεδίο δόξης λαμπρό.

Για την ακρίβεια, η επίδοση της Παρασκευής δεν ήταν η θεαματικότερη για την Βίκυ Καγιά, αφού την Τετάρτη “έπιασε” τηλεθέαση 15,1% στο σύνολο και 16,7% στα νεανικά κοινά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα