Η αποκάλυψη Ρος για τα ‘Φιλαράκια’

default image

Ο Ρος από τα "Φιλαράκια" προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στη σειρά

Του Μανώλη Κρανάκη

Επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που θέλει την «κωμωδία» στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη να κρύβει πάντα μέσα της ένα μικρό ή μεγαλύτερο δράμα, ο Ντέιβιντ Σουίμερ αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του, με αφορμή την υποψηφιότητά του για βραβείο Emmy για το «The People vs. O.J. Simpson: American Crime Story» (την πρώτη του 21 χρόνια μετά το 1995) μια νέα, σκοτεινή πλευρά της παρέας των «Friends».

Μπορεί ο Ματ ΛεΜπλάν να εξέφρασε πρόσφατα την παντοτινή του αγάπη στην τηλεοπτική του παρέα, αλλά ο… Ρος θυμάται ότι για καιρό ένιωθε κάτι παραπάνω από άβολα με τη δημοσιότητα που είχε κερδίσει από τη σειρά.

 

«Ήταν αρκετά άβολα και μου κατέστρεψε τη σχέση με τους άλλους ανθρώπους με ένα τρόπο που μου πήρε χρόνια, νομίζω, να εγκλιματιστώ και να νιώσω άνετα με όλη αυτήν την επιτυχία. Σαν ηθοποιός, ο τρόπος με τον οποίο είχα εκπαιδευτεί, η δουλειά μου ήταν να παρατηρώ τη ζωή και να παρατηρώ τους άλλους ανθρώπους, οπότε συνήθιζα να περπατώ με το κεφάλι ψηλά χαζεύοντας τους ανθρώπους. Η επίδραση της δημοσιότητας ήταν το ακριβώς αντίθετο. Με έκανε να θέλω να κρυφτώ κάτω από το καπέλο μου και να μην με βλέπει κανείς. Και συνειδητοποίησα λίγο μετά πως δεν κοιτούσα πια τους ανθρώπους. Προσπαθούσα να κρυφτώ», δήλωσε ο Ντέιβιντ Σουίμερ σήμερα, στα 49 του χρόνια, για τον 27χρονο εαυτό του πίσω στα 90s.

 

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ μίλησε και για την τυποποίηση που του στοίχισαν τα δέκα χρόνια που υποδυόταν τον ίδιο ηθοποιό, αλλά και τη λανθασμένη εντύπωση του κόσμου που τον έβλεπε πάντοτε σαν να ήταν ένας από τα «φιλαράκια» τους, ενώ στην πραγματικότητα λίγοι ήξεραν λεπτομέρειες για τη ζωή του, τις επιθυμίες του, τις δικές του αγωνίες. Ευτυχώς δεν αγρίεψε όπως συνέβη εδώ.

«Υπάρχουν λιγότερα εμπόδια σε σχέση με κάποιον που είναι μεγάλος σταρ του σινεμά – τους βλέπεις στη μεγάλη οθόνη και βλέπεις ότι αλλάζουν ρόλους σε κάθε ταινία. Στο σόου είμαι ο ίδιος τύπος για 10 ολόκληρα χρόνια, μπορείς να βασιστείς σε μένα και με ξέρεις ή νομίζεις ότι με ξέρεις.»

Δείτε εδώ μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Ρος Γκέλερ στα «Φιλαράκια»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ FLIX.GR:

Γιατί ο Τζόι και η Φίμπι δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι στα «Φιλαράκια»; Ο Ματ ΛεΜπλανκ και η Λίσα Κούντροου εξηγούν…
Επιτέλους μάθαμε ποιος είναι ο «Ugly Naked Guy» στα «Φιλαράκια»   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα