Η ‘Ευτυχία’ του ΑΝΤ1 αποκαθήλωσε το ‘Στην Υγειά Μας’

Η ‘Ευτυχία’ του ΑΝΤ1 αποκαθήλωσε το ‘Στην Υγειά Μας’

Με δυνατή κινηματογραφική πρεμιέρα απάντησε ο τηλεοπτικός σταθμός στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha και κατάφερε να νικήσει κατά κράτος το πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η μουσική – ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha “Στην Υγειά Μας”, είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού που κερδίζει με χαρακτηριστική άνεση την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης τα βράδια του Σαββάτου. Ακόμη και η προσπάθεια του ΑΝΤ1 να βάλει απέναντι το late show “The 2night show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Η λύση στο πρόβλημα βρέθηκε για το κανάλι του Αμαρουσίου στον ελληνικό  κινηματογράφο. Για την ακρίβεια σε μια τηλεοπτική πρεμιέρα, με άρωμα όμως από παλιό καλό ελληνικό σινεμά. 

Το βράδυ του Σαββάτου, ο ΑΝΤ1 προέβαλε το remake της ταινίας “Οι Γαμπροί της Ευτυχίας” σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη και σάρωσε κάθε αντίπαλο στην τηλεθέαση.  Η ελληνική ταινία έφερε ένα εντυπωσιακό 28,2% στο κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ και στις ηλικίες 15-44 κατέγραψε ποσοστό 25,5%. Την ίδια ώρα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έμενε πίσω στο σύνολο, με 20,4% και στα νεανικά κοινά με 15,2%.

Το φιλμ διασκευάζει την αγαπημένη κωμωδία των Τσιφόρου – Βασιλειάδη με πρωταγωνίστρια τη Γεωργία Βασιλειάδου, το ρόλο της οποίας καλείται να υποδυθεί για το 2015, η Χρύσα Ρώπα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα