Η ολική επαναφορά των ’80s. Το Full House επιστρέφει. Το είπε ο Uncle Jesse

default image

Για όποιον δεν ξέρει τη σειρά, είναι ώρα να την μάθει. Κι όσοι την παρακολουθούσαν, ας κάνουν μία επανάληψη γιατί επιστρέφει το 2016 (Pics+Vids)

Μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του 1980 και 1990, το Full House, που “έχτισε” τις καριέρες των John Stamos και των διάσημων διδύμων Mary Kate και Ashley Olsen, επιστρέφει στο Netflix.

Ο ίδιος ο Θείος Jesse, ο ελληνικής καταγωγής John Stamos, επιβεβαίωσε τις φήμες στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.

Μάλιστα, όταν ακόμα οι φήμες “έδιναν κι έπαιρναν”, ο θείος Jesse είχε βρεθεί και φωτογραφηθεί στο σπίτι της οικογένειας, γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία… “Αυτοί οι νέοι, δεν έχουν ιδέα, τι χάνουν”

Όπως είπε ο Stamos, τα νέα επεισόδια θα είναι η αντιστροφή της ιστορίας της οικογένειας, που έκανε πρεμιέρα στις μικρές οθόνες και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές όλων των ηλικιών, σε όλον τον κόσμο στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Για την ακρίβεια, το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1987 και το τελευταίο στις 23 Μαΐου του 1995.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Flix, το Fuller House θα είναι η συνέχεια της περιπέτειας, που ξεκίνησε το 1987 και διήρκεσε 8 σεζόν και 192 επεισόδια.

Επιστροφή στο… μέλλον

Στο Full House, παραγωγής Jeff Franklin για το ABC, ο Bob Saget, χήρος, ζούσε με τον κολλητό του φίλο (Dave Coulier) και τον κουνιάδο του (John Stamos) που προσπαθούσαν, να τον βοηθήσουν, να μεγαλώσει τις τρεις κόρες του.

Στο Fuller House πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η D.J. Tanner (η μεγαλύτερη κόρη του Dan Tanner – Bob Saget, που υποδύεται η Cameron-Bure), η οποία στα νέα επεισόδια θα είναι επίσης χήρα, μητέρα δύο παιδιών κι έγκυος στο τρίτο. Στο σπίτι θα βρεθούν ξανά η μικρότερη αδελφή της Stephanie (Jodie Sweetin), η κολλητή της Kimmy Gibbler (Andrea Barber), η οποία επίσης θα έχει μία κόρη, τη Ramona. Όσο για τους υπόλοιπους, αναμένεται να κάνουν guest εμφανίσεις.

Το Fuller House λοιπόν, θα προβληθεί σε 13 επεισόδια, το 2016. Την παραγωγή του έχει αναλάβει ο ίδιος ο Stamos.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, τότε…

Οι πρωταγωνιστές του Full House, όπως είναι σήμερα…

Οι ηθοποιοί που πέρασαν από τη σειρά, τα πρώτα χρόνια προβολής της.

Σκηνές από το πρώτο επεισόδιο, της πρώτης σεζόν… πίσω στο μακρινό 1987.

Σκηνές από τη σειρά.

Η τελευταία σκηνή, του τελευταίου επεισοδίου, το 1995.

Πηγή: USAtoday, Rollingstone

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα