Ίντερνετ, Eurovision και Κορίτσι

default image

Απόψε στις 22.00 η ΕΤ1 θα προβάλλει ζωντανά τη διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής στο διαγωνισμό της Eurovision. Το πάρτι θα είναι στο Twitter

Ίντερνετ
Βγήκε η κλασική λίστα με τους εχθρούς του διαδικτύου. Εδώ μπορείτε να δείτε τους μεγάλους πολέμιους αλλά και τις χώρες που είναι υπό επίβλεψη για τις πρακτικές τους στο ίντερνετ όπως οι Γαλλία και Αυστραλία.

Eurovision
Απόψε στις 22.00 η ΕΤ1 θα προβάλλει ζωντανά τη διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής στο διαγωνισμό της Eurovision. Ναι το ξέρω δεν ασχολείται άνθρωπος. Είναι όμως πέρα από σίγουρο πως στο Twitter θα στηθεί μεγάλο πάρτι και δεν σκοπεύουμε να το χάσουμε.

The Terror
Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του ONEMAN και κερδίστε ένα DVD ταινίας τρόμου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Νεράντζια, πατάτες και γιαούρτια .

Το κορίτσι
Κι εγώ έχω διαβάσει το The Girl with The Dragon Tattoo. Ποιός δεν το έχει διαβάσει, εδώ που τα λέμε; Σε γενικές γραμμές είναι ένα βιβλίο που σε αφήνει ευχαριστημένο αλλά και λίγο μπουχτισμένο. Δεν κατάλαβα το λόγο ύπαρξης 700 σελίδων αλλά και τον τεράστιο ντόρο γύρω από την τριλογία του Στιγκ Λάρσον. Θύμισε λίγο την υπερβολή που είχαμε ζήσει με τα βιβλία του Νταν Μπράουν.
 

Σταμάτησα λοιπόν. Παρότι αγόρασα τα 2 επόμενα βιβλία (The Girl who Played with Fire και The Girl who Kicked the Hornet’s Nest) δεν τα άγγιξα. Γιατί πάλι ήταν τεράστια και θεωρούσα πως θα έχανα το χρόνο μου.
Χθες όμως είδα την ταινία. Την αμερικανική έκδοση. Αυτή με τη Roonie Mara στο ρόλο της Lisbeth Salander. Και μου άρεσε πιο πολύ από το βιβλίο. Και τώρα έχω υποχρεωθεί από αυτή την ηθοποιό να διαβάσω τα 2 βιβλία.
Γιατί πλέον με νοιάζει τι απέγινε αυτό το κορίτσι.

Γκίνες
Κάνε κανένα ρεκόρ ρε φίλε.

Tumblr of the Day
The Grind Haus .

Treasure Link
See Mike Draw .

Φωτό της ημέρας
Αν δεν σας φτάνει το 3D σινεμά, υπάρχει και το 4D. Πας δηλαδή και κρυώνεις, κουνιέσαι, σου έρχονται μυρωδιές, μπορεί και να τρως καμία φάπα ή σφαίρα, κλπ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα