Κόπηκε η εκπομπή ‘Ξαναδέστε τους’

Κόπηκε η εκπομπή ‘Ξαναδέστε τους’

Ο τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε κάπως άκομψα, να κόψει την εκπομπή από σήμερα και πρόβαλε στη θέση της μια ελληνική ταινία. Η απάντηση των παρουσιαστών μέσω instagram

Η τηλεόραση του Alpha αποφάσισε να “κόψει” αιφνίδια την απογευματινή εκπομπή “Ξαναδέστε τους”. Η παρέα των Μουτσινά, Ηλιάκη και Συνατσάκη φαίνεται μάλιστα πως δεν γνώριζαν τίποτα για την απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού, αφού αποχαιρέτισαν το τηλεοπτικό κοινό την Πέμπτη, ανανεώνοντας το ραντεβού για την τελευταία ημέρα της εβδομάδας. Ωστόσο, όσοι τηλεθεατές συντονίστηκαν στη συχνότητα του Alpha, είδαν στους δέκτες τους να παίζει αμέσως μετά την Ελένη Μενεγάκη μια ελληνική ταινία.

Η επιστροφή των Μουτσινά, Ηλιάκη στο κανάλι της Κάτζας με ανανεωμένο το γνώριμο κόνσεπτ που έφερε υψηλή τηλεθέαση στην απογευματινή ζώνη του σταθμού φαίνεται πως δεν στέφθηκε από την αναμενόμενη επιτυχία. Η εκπομπή κινήθηκε σε χαμηλά ποσοστά, τα οποία μάλιστα το τελευταίο διάστημα δεν άγγιζαν ούτε καν διψήφια νούμερα.

Ο προβληματισμός στο κανάλι είναι εύλογος καθώς η απογευματινή τους ζώνη καταβαραθρώνεται, αρχής γενομένης από τις χαμηλές πτήσεις του “δυνατού χαρτιού” του Alpha, της Ελένης Μενεγάκη που τη φετινή σεζόν μοιάζει καθηλωμένη σε πολύ χαμηλότερη τηλεθέαση από αυτό που μας είχε συνηθίσει. Αντίστοιχα απογοητευτική υπήρξε και το Ξαναδέστε τους που έπαιρνε τη σκυτάλη, με τον σταθμό να παίρνει ανάσα μόνο αργότερα το απόγευμα με το τηλεπαιχνίδι Deal και την καθημερινή σειρά “Έλα στη θέση μου”, μετά το δελτίο ειδήσεων.

Η απάντηση των παρουσιαστών

Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε το κανάλι την κατάσταση εξέθεσε τους παρουσιαστές, όπως και τους εργαζόμενους στην ομάδα της εκπομπής, αφού το πρότζεκτ σταμάτησε αιφνίδια, χωρίς κανείς τους να μπορέσει να προετοιμαστεί ή να αποχαιρετίσει όπως πρέπει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι τέσσερις βασικοί πρωταγωνιστές του Ξαναδέστε τους, μπροστά από τις κάμερες, ανάρτησαν βίντεο στο instagram με το οποίο είπαν το δικό τους “αντίο” στους τηλεθεατές και όσους τους ακολουθούν. “Σε ευχαριστούμε για όλα” σημείωναν κάτω από το σύντομο βιντεάκι.

Επαναλήψεις στη θέση της εκπομπής

Λίγη ώρα μετά την αναπάντεχη αλλαγή στο πρόγραμμά του, ο σταθμός έστειλε Δελτίο Τύπου με το οποίο έδινε τις αλλαγές στο καθημερινό του πρόγραμμα. Έτσι, από Δευτέρα στις 16.00 ο Alpha θα προβάλλει σε επανάληψη επεισόδια της κωμικής σειράς “Το Σόι σου” και στη συνέχεια εκπομπές από το reality “Κάτι Ψήνεται”. Το ίδιο πρόγραμμα θα εξακολουθήσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ενώ για τη συνέχεια κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τι σχεδιάζει το κανάλι.

Ενδεικτικό της αιφνίδιας απόφασης του σταθμού είναι το γεγονός πως η ταινία που προέβαλαν το απόγευμα της Παρασκευής “Η τρέλα πάει στα σχολεία” ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουν πως στη θέση της θα προβληθεί άλλη ταινία, ο τίτλος της οποίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα