Λ. Μαχαιρίτσας στο Ραδιόφωνο 24/7: Ο Σάκης Μπουλάς ήταν μια περίπτωση αδερφική

Λ. Μαχαιρίτσας στο Ραδιόφωνο 24/7: Ο Σάκης Μπουλάς ήταν μια περίπτωση αδερφική

Τη μουσική του αναδρομή από τους PLJ ή αλλιώς Τερμίτες στις συνεργασίες με τον Νταλάρα, τον Τσακνή και τον Σάκη Μπουλά έκανε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Καλεσμένος στην εκπομπή " Έναν μύθο θα σας πω" με τον Ηλία Μπενέτο στο Ραδιόφωνο 24/7 ήταν το απόγευμα του Σαββάτου ο αγαπητός τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και μίλησε για τη πολύχρονη πορεία του στο έντεχνο τραγούδι και τη συνεργασία του με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

«Ξεκίνησα όπως ξεκινούν όλοι οι πιτσιρικάδες. Ή μάλλον όπως ξεκινούσαν τότε οι πιτσιρικάδες γιατί τώρα έχουν βρει τρόπους μυστήριους, ξεπηδούν σε χρόνο ρεκόρ. Εμείς τότε παίζαμε σε συγκροτήματα και μάλιστα στις αρχές παίζαμε Κυριακές σε κινηματογράφους. Αυτές ήταν οι πρώτες συναυλίες. Αλλά η πρώτη επίσημη εμφάνιση μου με παπά και κουμπάρο θεωρώ έγινε στο Κύτταρο με τους PLJ όταν βγάλαμε τον δίσκο "Αρμαγεδδών"» είπε ο δημοφιλής τραγουδοποιός.

Σε ερώτηση του Ηλία Μπενέτου για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα, τη "Σκόνη" και τις "Αρκούδες", ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είπε: «Ο Νταλάρας ήθελε αρχικά να πει τις "Αρκούδες" ήταν στη φάση τότε να πειραματιστεί και του είπα "κάτσε να πούμε ένα τραγουδάκι πιο καισαρικό μπας και ακουστεί". Και του έδωσα τη "Σκόνη" γιατί ένιωθα ότι θα γίνει σουξέ».

Για τον Σάκη Μπουλά δήλωσε: «Ο Σάκης Μπουλάς ήταν μια περίπτωση αδερφική. Παίξαμε πολλά χρόνια μαζί, κάναμε πέντε έξι περιοδείες μαζί. Η συνεργασία τότε ήταν σαν ψυχοθεραπεία για μένα».

Ακούστε τη συνέντευξη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Ραδιόφωνο 24/7:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καλά δεν ξέρεις τον Μαχαιρίτσα;

ADVERTISING

SHARE: