'Ξεπουλάει' το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ

This cover image released by Big Machine shows art for her upcoming album, "reputation," expected Nov. 10. (Big Machine via AP)
This cover image released by Big Machine shows art for her upcoming album, "reputation," expected Nov. 10. (Big Machine via AP) AP

Μέσα σε τέσσερις μέρες πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα για το "Reputation"

Ρεκόρ πωλήσεων καταγράφει το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ, "Reputation", που μέσα σε τέσσερις μέρες απ' την κυκλοφορία του έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα σύμφωνα με τη Nielsen Music.

Το "Reputation" είναι το τέταρτο άλμπουμ της αμερικανίδας τραγουδίστριας που καταφέρνει να «σπάσει» το φράγμα του ενός εκατομμυρίου την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Είχαν προηγηθεί το "1989", το "Red" και το "Speak Now".

Η 27χρονη σταρ αιφνιδίασε χθες όσους βρίσκονταν σε κατάστημα της αλυσίδας Target, χθες, στην περιοχή του Νάσβιλ, όπου πήγε για να αγοράσει το άλμπουμ της.

Αν και τα νούμερα είναι εντυπωσιακά επισκιάζονται απ' το μεγαλύτερο ντεμπούτο στη μουσική βιομηχανία που είναι το "25" της Adele με 2,3 εκατ. πωλήσεις τις πρώτες τρεις μέρες.

ADVERTISING

SHARE: