Νικολούλη: Αν συνεχίσουμε έτσι από 'Φως' η εκπομπή θα λέγεται 'μαύρα σκοτάδια'

Η απίστευτη σπόντα της παρουσιάστριας για τον προγραμματισμό του σταθμού που έβγαλε την εκπομπή της στον αέρα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. "Αυτή είναι η τελευταία εκπομπή [...] για την 12η νυχτερινή" σημείωσε (Vid)

Το 'Φως Στο Τούνελ' αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα δυνατά χαρτιά της τηλεόρασης του Alpha, με φανατικούς και πιστούς τηλεθεατές. Το ραντεβού όμως με την Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής, φαίνεται πως έχει "ξεχειλώσει", καθώς ο Alpha έχει επιλέξει να προβάλει παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων πριν την εκπομπή. Η παρουσιάστρια βγήκε στον αέρα λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και με το "καλησπέρα" πέταξε το "καρφάκι" της προς τους υπεύθυνους του σταθμού.

"Αυτή είναι η τελευταία εκπομπή, όχι μόνο για το 2016, αλλά και για την 12η νυχτερινή. Με τη νέα χρονιά θα βρούμε και πάλι τους κανονικούς ρυθμούς μας γιατί αν συνεχίσουμε έτσι μετά από 21 χρόνια, για να κάνω και λίγο χιούμορ, μας βλέπω να αλλάζουμε τίτλο στην εκπομπή και αντί για 'φως' να μιλάμε για 'μαύρα σκοτάδια'" σχολίασε πριν ξεκινήσει με τη θεματολογία της εκπομπής.

Δείτε την έναρξη και τη σπόντα στα πρώτα λεπτά του βίντεο:

Για την ιστορία πάντως και εχθές το "Φως στο Τούνελ" σημείωσε τηλεθέαση 30% στο γενικό σύνολο, φέρνοντας έτσι τον σταθμό άνετα στην πρώτη θέση την ώρα προβολής του. Αντίστοιχα υψηλά όμως ήταν τα νούμερα τηλεθέασης και για την ταινία κινουμένων σχεδίων "Frozen" που προηγήθηκε, η οποία κατέγραψε τηλεθέαση 19,8%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση

ADVERTISING

SHARE: