Ο Jim Carrey έπασχε από ηπατίτιδα Α και μετέδωσε την ασθένεια στην πρώην του

default image

Νέα στοιχεία στην ποινική δίωξη για αδικαιολόγητο θάνατο εναντίον του διάσημου ηθοποιού, θέλουν τον κωμικό να αποκρύπτει την κατάσταση της υγείας του από την κα. White, η οποία προσεβλήθη από τα ΣΜΝ και αυτοκτόνησε

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της αυτοκτονίας της Cathriona White και συγκεκριμένα στην αγωγή του πρώην συζύγου της εναντίον του Jim Carrey για αδικαιολόγητο θάνατο, θέλουν τον ηθοποιό να αποκρύπτει από την αυτόχειρα την κατάσταση της υγείας του. Από την έρευνα φαίνεται πως ο Carrey είχε υποβληθεί τον Ιανουάριο του 2013 σε εξέταση για Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) και έπασχε από ηπατίτιδα Α, Χλαμύδια, και έρπητα γεννητικών οργάνων. Στη συνέχεια, υποστηρίζουν οι δικηγόροι του πρώην συζύγου της White, ο ηθοποιός προχώρησε σε σεξουαλικές επαφές με την αυτόχειρα χωρίς προφυλάξεις, με αποτέλεσμα να της μεταδώσει τις ασθένειες.

Ο Mark Burton, πρώην της White που αυτοκτόνησε το Σεπτέμβριο του 2015, παραθέτει πως η γυναίκα επικοινώνησε με τον Jim Carrey εκφράζοντας ανησυχίες πως πάσχει από κάποιο ΣΜΝ, με τον ηθοποιό να την καθησυχάζει και να συνεχίζει να αρνείται να της αποκαλύψει την κατάσταση της υγείας του. Οι κατήγοροι του ηθοποιού υπονοούν σαφώς πως το γεγονός αυτό ήταν που οδήγησε την γυναίκα στο απονενοημένο διάβημα.

Τα αποτελέσματα της εξέταση, που ο Jim Carrey φέρεται να απέκρυψε από τη σύντροφό του που στη συνέχεια αυτοκτόνησε, κατατέθηκαν την περασμένη Πέμπτη ως αποδεικτικό στοιχείο για την υπόθεση. Θυμίζουμε πως,  όπως ισχυρίζεται ο Mark Burton, ο Carrey απέκτησε παράνομα συνταγογραφούμενα φάρμακα για τη σύντροφό του, τα οποία και της χορήγησε “παρά το γεγονός πως γνώριζε πως η κα. White δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί αγωγή χωρίς την άδεια ειδικευμένου ιατρού, αλλά και πως έπασχε από κατάθλιψη”. Η μήνυση συμπληρώνει πως ήταν γνωστό στον εναγόμενο πως η γυναίκα είχε επιχειρήσει ξανά στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή της.

Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, ο Carrey έκανε σεξ χωρίς προστασία με την κα. White, γνωρίζοντας πως έπασχε. Ακόμη και μετά τη σεξουαλική επαφή, αμέλησε να την ενημερώσει πως της είχε μόλις μεταδώσει ΣΜΝ και πιθανότατα Ηπατίτιδα Α

“Αφού ο Carrey παρέλαβε τα αποτελέσματα, τα απέκρυψε εσκεμμένα από την κα. White, με την οποία διατηρούσε στενές επαφές και δεν την ενημέρωσε πως έπασχε από Ηπατίτιδα Α, Έρπη και Χαλμύδια” σημειώνει σε δήλωσή του δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση. “Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, ο Carrey έκανε σεξ χωρίς προστασία με την κα. White, γνωρίζοντας πως έπασχε. Ακόμη και μετά τη σεξουαλική επαφή, αμέλησε να την ενημερώσει πως της είχε μόλις μεταδώσει ΣΜΝ και πιθανότατα Ηπατίτιδα Α. Αυτό δεν ήταν απλά άσχημο, ήταν εγκληματικό”.

Ο ίδιος ο Jim Carrey πάντως από την αρχή δήλωνε. “Τι ντροπή. Θα ήταν εύκολο για μένα να βρεθώ σε ένα δωμάτιο με το δικηγόρο αυτού του ανθρώπου και να λήξει η υπόθεση. Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει κανείς να υπερασπιστεί την τιμή του ενάντια στο κακό αυτού του κόσμου” αναφέρει ο δικηγόρος υπονοώντας πως θα επιτρέψει τη διεξαγωγή της δίκης.

“Δεν θα ανεχτώ αυτή την άκαρδη προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματός μου και της γυναίκας που αγαπούσα. Τα προβλήματα της Cat εμφανίστηκαν πολύ πριν τη γνωρίσω και δυστυχώς το τραγικό της τέλος ήταν αδύνατο να προληφθεί από τον οποιονδήποτε. Ελπίζω ειλικρινά κάποια μέρα στο εγγύς μέλλον, οι άνθρωποι να σταματήσουν την εκμετάλλευση της υπόθεσης και να την αφήσουν αναπαυθεί εν ειρήνη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα