Πορτοσάλτε: Ο Παπαδάκης εργάστηκε να διαδώσει τις ιδέες Σώρρα

Πορτοσάλτε: Ο Παπαδάκης εργάστηκε να διαδώσει τις ιδέες Σώρρα

Τηλεοπτικό πόλεμο προκάλεσε σχόλιο του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, για να λάβει την απάντηση του συναδέλφου του. 'Με ροδόνερο το στόμα σου όταν μιλάς για εμένα Άρη' είπε ο Παπαδάκης (Vids)

Η υπόθεση Σώρρα έχει προκαλέσει τρικυμία σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής της χώρας τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Από την πολιτική, ως τη δικαιοσύνη και πρόσφατα και τη δημοσιογραφία και συγκεκριμένα την τηλεόραση. Κληθείς να σχολιάσει τη δράση του Αρτέμη Σώρρα τα τελευταία χρόνια, ο Άρης Πορτοσάλτε, έστρεψε τα βέλη του εναντίον συναδέλφων του, ισχυριζόμενος πως εκείνοι εργάστηκαν για να διαδώσουν τις ιδέες και τα μυθεύματά του. Σκληρή η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη που ζήτησε από τον Πορτοσάλτε να ανασκευάσει.

Επί σειρά πολλών, πολλών εκπομπών […] Τριανταφυλλόπουλος και Παπαδάκης εργάστηκαν για να διαδώσουν τις ιδέες και τα όσα μυθεύματα είχε στο μυαλό του ο Αρτέμης Σώρρας

“Επί σειρά πολλών, πολλών εκπομπών ο συνάδελφός μου Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο Γιώργος Παπαδάκης εργάστηκαν για να διαδώσουν τις ιδέες και τα όσα μυθεύματα είχε στο μυαλό του ο Αρτέμης Σώρρας” ανέφερε συγκεκριμένα στο απογευματινό μαγκαζίνο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και πρόσθεσε: “Πράγματι θα υπάρχει ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο επηρεάζεται από διακεκριμένους δημοσιογράφους […] να στηθεί η φάμπρικα πάνω στην οποία λέγεται το ψέμα”.

Πράγματι θα υπάρχει ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο επηρεάζεται από διακεκριμένους δημοσιογράφους

“Παρά το γεγονός ότι έχουν βγει αποφάσεις στις ΗΠΑ που λένε ότι δεν υπάρχουν αυτές οι μετοχές, εμείς συνεχίζουμε να έχουμε αυτή τη μακαριότητα και να γελάμε” ανέφερε κλείνοντας ο κ. Πορτοσάλτε.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα:

Έντονη ήταν η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος και απάντησε στο συνάδελφό του από τον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής που παρουσιάζει. “Μου τη βάρεσε αρκετά στο κεφάλι χτες” σημείωσε και πρόσθεσε για τον Πορτοσάλτε: “Άκουσα εχτές ότι έλεγε ότι εγώ διαφήμιζα το Σώρρα. Να ρωτήσεις το συνάδελφό σου, που δουλεύετε μαζί, τι είχαμε πει τότε με τον Κώστα Χατζή εδώ. Με τη Μαριάννα Πυργιώτη την οποία είχαν “ξεσκίσει”, εμένα που μου έλεγαν ότι τα “παίρνω” από πολυεθνικές για να χτυπήσω το Σώρρα”.

Περιμένω να ανασκευάσεις. Με ροδόνερο την άλλη φορά το στόμα σου όταν μιλήσεις για εμένα Άρη

Ο κ. Παπαδάκης, αφού εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν πριν από τρία χρόνια στην εκπομπή, επανέλαβε πως εκείνο που σχολίασαν εκείνοι είναι πως αν πρόκειται για απατεώνα, θα έπρεπε να επιληφθεί η δικαιοσύνη. Όπως είπε μάλιστα, σκέφτηκε να αποτανθεί στη δικαιοσύνη για τις απειλές και τις κατηγορίες που δέχτηκε από ανθρώπους που πρόσκεινται στο “κίνημα Σώρρα”.

“Περιμένω να ανασκευάσεις” σημείωσε στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Άρη Πορτοσάλτε και λίγο αργότερα σε πιο έντονο ύφος πρόσθεσε: “Με ροδόνερο την άλλη φορά το στόμα σου όταν μιλήσεις για εμένα Άρη. Φίλοι, φίλοι καριοφίλι… τα υπόλοιπα θα στα πω στο τηλέφωνο”.

Κάποιοι περιμένουν τα δελτία από τα γραφεία Τύπου για να εξυπηρετήσουν τις ιδεολογικές τους προτιμήσεις. Γι’ αυτό να είναι προσεκτικοί όταν μιλάνε για εμάς

“Θα μου πεις τα ψηλά βουνά έχουν το χιόνι. Τι να κάνουμε ρε Άρη, δεν φταίω εγώ Άρη μου” πρόσθεσε μεταξύ άλλων με νόημα ο Γιώργος Παπαδάκης και επιτέθηκε ακόμη πιο σκληρά χωρίς να τον κατονομάσει, στο συνάδελφό του λέγοντας. “Είχαμε κάνει τη δουλειά μας σωστά και είμαστε περήφανοι που την κάναμε. Κάποιοι άλλοι περιμένουν τα δελτία από τα γραφεία Τύπου για να εξυπηρετήσουν τις ιδεολογικές τους προτιμήσεις. Γι’ αυτό να είναι προσεκτικοί όταν μιλάνε για εμάς και τους συντελεστές της εκπομπής”.

Δείτε την απάντηση Παπαδάκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα