Ράδιο Αρβύλα: Ο Cool Αλέξης στη συνάντηση με Ομπάμα και ο Έλληνας Τραμπ

default image

Οι Αρβύλα επέστρεψαν και είχαν να μας πουν και να μας δείξουν πολλά. Η συνάντηση Τσίπρα - Ομπάμα στο Μαξίμου, η αποκλειστική συνέντευξη με τον Ντόναλντ Τραμπ και το πανηγύρι του Λευκού Οίκου με την Έφη Θώδη

Πρεμιέρα για 10η σεζόν είχαν οι Ράδιο Αρβύλα και η σατιρική εκπομπή επέστρεψε με τρελά κέφια. Έπειτα άλλωστε από έξι μήνες, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του είχε να καλύψει πλούσια επικαιρότητα. Τα βίντεο φυσικά που ξεχώρισαν ήταν εκείνα που αφορούσαν στην επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα και συγκεκριμένα η συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και η εκλογή Τραμπ. 

Ο χαλαρός Αλέξης στο Μαξίμου, υποδέχεται τον Μπαράκ Ομπάμα με φραπέ και μπορνούζι και Ντόναλντ Τραμπ (με πολύ πετυχημένο πορτοκαλί απόχρωση δέρματος και μαλλί ο Σερβετάς) δίνει αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Κανάκη. Τέλος, το Ράδιο Αρβύλα έχει αποκλειστικές πληροφορίες και μοναδικές διασκευές για την περίσταση, αναφορικά με το πανηγύρι της Έφης Θώδη στο Λευκό Οίκο.

Η επική υποδοχή Πάνου Καμμένου στο αεροδρόμιο:

Η συνάντηση Τσίπρα – Ομπάμα στο Μέγαρο Μαξίμου:

Φυσικά, οι Ράδιο Αρβύλα δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη και την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ. Δείτε το ξεκαρδιστικό αφιέρωμα της εκπομπής:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα