Ραντεβού: Σταματά το τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή

default image

Το τηλεπαιχνίδι του Star με το οποίο ο δημοφιλής ηθοποιός που αναβίωσε το παλιό κόνσεπτ του "Ραντεβού στα τυφλά", ρίχνει αυλαία μέσα στις γιορτές

Το “Ραντεβού”, το τηλεπαιχνίδι γνωριμιών του STAR με παρουσιαστή το Μάρκο Σεφερλή φαίνεται πως ρίχνει αυλαία μέσα στις γιορτές. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα τηλεόρασης δεν θα συνεχίσει από τη νέα χρονιά, με τον ηθοποιό να συζητά και να προετοιμάζεται για ένα μεγάλο πρότζεκτ το οποίο δεν αναμένεται πριν τον Οκτώβρη του 2017.

Σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της κυριακάτικης Real News, ο ηθοποιός θα απέχει για όλη την ερχόμενη σεζόν από τα τηλεοπτικά πράγματα.

Το “Ραντεβού” που ουσιαστικά αναβίωσε ένα παλιό και γνώριμο στην ελληνική τηλεόραση κόνσεπτ, ξεκίνησε τα Σαββατοκύριακα της περασμένης σεζόν με ιδιαίτερα ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Το ” Ραντεβού στα τυφλά” έκανε πρεμιέρα στο μεγάλο κανάλι τη δεύτερη μόλις σεζόν λειτουργίας του και συγκεκριμένα στις 21 Σεπτεμβρίου 1991, με παρουσιάστρια τη Βάσια Τριφύλλη. Το τηλεπαιχνίδι γνώρισε μέρες απίστευτης δόξας, με τηλεθεάσεις που άγγιζαν το 50% και για το λόγο αυτό παρέμεινε στο πρόγραμμα του MEGA για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν.

Στα highlights της εκπομπής, με ένα βίντεο που έγινε viral, η συμμετοχή του “Αγάπη μόνο” στο τηλεπαιχνίδι. Ο Τάσος Ποτσέπης και οι… δικέφαλοί του κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα