Rising Star: Λιποθύμησε διαγωνιζόμενος που δεν πέρασε στην επόμενη φάση

default image

Η ένταση της διαδικασίας, αλλά και η απόρριψη κοινού και κριτικής επιτροπής προκάλεσαν ιδιαίτερη πίεση στον παίκτη που κατέρρευσε πάνω στη σκηνή. Σοκαρισμένος από το απρόοπτο ο Χρήστος Μάστορας (vid)

Ένα δυσάρεστο απρόοπτο είχε να αντιμετωπίσει ο παρουσιαστής του Rising Star, Γιώργος Λιάγκας, αφού διαγωνιζόμενος του παιχνιδιού αισθάνθηκε δυσφορία και σχεδόν έχασε τις αισθήσεις του πάνω στη σκηνή. Το περιστατικό συνέβη live, από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και προκάλεσε έντονη αμηχανία σε παρουσιαστή και κριτές.

Ο διαγωνιζόμενος τραγούδησε χωρίς να καταφέρει να πείσει το κοινό και την κριτική επιτροπή, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει πολύ χαμηλό ποσοστό και έτσι να μην σηκώσει τον τοίχο του παιχνιδιού. Όταν επέστρεψε στη σκηνή ο παρουσιαστής για να ανακοινώσει το αποτέλεσμα στον παίκτη και ενώ οι κριτές σχολίαζαν την εμφάνιισή του, εκείνος κατέρρευσε. Ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να τον συγκρατήσει και εργαζόμενοι της παραγωγής, έσπευσαν να τον απομακρύνουν από το πλατό.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας διαβεβαίωσε το κοινό πως ο παίκτης είναι καλά στην υγεία του. “Να μην το συνεχίσουμε σας παρακαλώ, μου λένε από πίσω πως ο Γιώργος είναι καλά στην υγεία του” σημείωσε ο παρουσιαστής. “Πολλά από αυτά τα παιδιά πιέζονται, πόσω μάλλον που πρέπει να τραγουδήσουν. Αυτή η πίεση τον κατέβαλε και το ακούσαμε και στο τραγούδι. Κατά τα άλλα, γι’ αυτό μας έκανε να τον φέρουμε εδώ γιατί εκεί είπε το τραγούδι τόσο ωραία” είπε ο Αντώνης Ρέμος, ενώ ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε σοκαρισμένος από το περιστατικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα