Rising Star: Ο Ρέμος έχασε το στοίχημα με τη Βανδή και έπεσε για push ups

default image

Το δεύτερο live του talent show του ΑΝΤ1 είναι γεγονός και οι προκλήσεις μεταξύ των κριτών δίνουν και παίρνουν. Σε μία από αυτές, η Δέσποινα Βανδή υποχρέωσε τον Αντώνη Ρέμο να πέσει για κάμψεις, έπειτα από τον αποκλεισμό διαγωνιζόμενου

Το Rising Star, το πουλέν talen show της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, βγαίνει για δεύτερη Κυριακή στον αέρα με τους διαγωνιζόμενους να έχουν αντίπαλο τον φωτεινό τοίχο. Το κόνσεπτ του παιχνιδιού, θέλει το κοινό με τη χρήση μια εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα να μπορεί να ψηφίσει θετικά ή αρνητικά για κάθε διαγωνιζόμενο. Αν οι ψήφοι του κοινού, συνδυαστικά με εκείνες των τεσσάρων κριτών – Βανδή, Ρέμος, Μάστορας, Μακεδόνας – ξεπεράσουν το 70%, τότε ο διαγωνιζόμενος περνά στην επόμενη φάση.

Οι παίκτες έχουν επιλεγεί έπειτα από pre-audition μπροστά στους τέσσερις κριτές. Σε αυτή την ακρόαση, οι τέσσερις κριτές έχουν διαφωνήσει πολλές φορές για το ποιος είναι εκείνος ο τραγουδιστής που μπορεί να σηκώσει τον τοίχο με το ταλέντο τους. Στην περίπτωση του Γιάννη, η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος έβαλαν ένα στοίχημα. Αν ο παίκτης δεν κατόρθωνε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσοστό, τότε ο Θεσσαλονικός τραγουδιστής θα έπεφτε για κάμψεις. Όπερ και εγένετο! Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή είχε μαζί της και ένα στρώμα γυμναστικής για να βοηθήσει τον συνάδελφό της να εκτελέσει την “ποινή” του στοιχήματος.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα