Ρουβάς στο The Voice: Η Έλενα έχει πάει με έναν από τους τρεις μας

default image

Η παρεξηγήσιμη ατάκα Ρουβά προκειμένου να πείσει την παίκτρια να πάει με την ομάδα του. "Έλα ρε Σάκη, για το 2004 μιλάς, ξέρεις πόσα χρόνια έχουν περάσει; Το έχω ξεχάσει ήδη" απάντησε η Έλενα Παπαρίζου (vid)

Δεύτερη μέρα της εβδομάδας για τα blind auditions του The Voice και είδαμε πάλι τους coaches να επιστρατεύουν όλα τα μέσα προκειμένου να πείσουν τους παίκτες να τους ακολουθήσουν στην ομάδα τους. Αυτή τη φορά, ο Σάκης Ρουβάς όμως είπε κάτι που εύκολα μπορούσε να παρεξηγηθεί.

Καθώς η Έλενα Παπαρίζου ήταν η μόνη coach που δεν είχε πατήσει το κουμπί για να διεκδικήσει την παίκτρια, ο Κωστής Μαραβέγιας της ζήτησε να προτείνει με ποιο θα πήγαινε εκείνη, αν ήταν στη θέση της διαγωνιζόμενης. Στο σημείο εκείνο, ο Σάκης Ρουβάς παρενέβη και είπε: “Μην ρωτάτε την Έλενα παιδιά. Η Έλενα έχει πάει με έναν από τους τρεις μας” προκαλώντας πανικό επευφημιών στο κοινό. 

Η Παπαρίζου σκέφτηκε να… σηκώσει το γάντι και να συνεχίσει την πλάκα, αλλά τελικά είπε: “Πήγα να πω κακία τώρα. Έλα ρε Σάκη, για το 2004 μιλάς, το έχω ξεχάσει ήδη”. Φυσικά και οι δυο τους αναφέρονταν στη συνεργασία τους επί σκηνής και όχι σε κάτι παραπάνω, το οποίο και έσπευσε να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Το ματζόρε της… επιτροπής

Η ψιλές και τα φαλτσέτα (μη ρωτάτε τι σημαίνουν, όπως τα ακούμε στο παιχνίδι τα αναμεταδίδουμε) του Κύπριου διαγωνιζόμενου εντυπωσίασαν και τους τέσσερις επώνυμους με αποτέλεσμα να τον διεκδικήσουν με τον τρόπο που τους κέρδισε κι εκείνος. Τραγουδώντας. Ξεκίνησαν ένα ματζόρε όλοι μαζί και… κλέβοντας λίγο, πρώτη ο Μαραβέγιας και στη συνέχεια οι υπόλοιποι, προσπάθησαν να σαγηνεύσουν τον διαγωνιζόμενο σαν σύγχρονες Σειρήνες. Αυτές οι αυθόρμητες πρωτοβουλίες των κριτών είναι που κάνουν τη διαφορά φέτος.

Δείτε το βίντεο:

Η Κύπρια “την είπε” στο Μουζουράκη που δεν γύρισε την καρέκλα

Μόλις 18 ετών επέλεξε να προκαλέσει την τύχη της, χωρίς οι γονείς της να γνωρίζουν τίποτα για τη συμμετοχή της. Από την αρχή είχε βάλει στόχο την καρέκλα του Μουζουράκη. Γι’ αυτό άλλωστε επέλεξε και το τραγούδι “Έλα” που ερμηνεύει η Ελεονόρα Ζουγανέλη με τη συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη. Όταν ολοκλήρωσε την ερμηνεία της χωρίς να καταφέρει να γυρίσει κάποια καρέκλα, φώναξε στον κριτή “λάθος σου”.

Ο Πάνος Μουζουράκης της απάντησε χωρίς περιστροφές, με τη “γέφυρα” από το κομμάτι στην οποία και… ραπάρει για την Ζουγανέλη και ξαφνικά, παίκτης και coach βρέθηκαν να ερμηνεύουν ένα ντουέτο.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα